Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Învață engleza

Suntem al treilea loc unde îți dezvolți ideile de afaceri, promovare și comunicare în limba engleză prin cursurile noastre personalizate de lungă durată (2 luni - TARIF 600 LEI):

și primul loc unde descoperi engleza în 6 ore la cursurile intensive de limba engleză (TARIF 168 LEI):

 • CURS INTENSIV GRAMATICA LIMBII ENGLEZE - BUCUREȘTI, 28 octombrie
 • CURS INTENSIV DE SCRIERE DE TEXTE ÎN LIMBA ENGLEZĂ (e-mail-uri și corespondență de afaceri)
 • CURS INTENSIV DE PROOFREADING ÎN LIMBA ENGLEZĂ
 • CURS INTENSIV DE PREGĂTIRE PENTRU TESTUL IELTS
 • CURS DE PREGĂTIRE PENTRU UN INTERVIU ÎN LIMBA ENGLEZĂ.

Cursurile se desfășoară în zonă ultracentrală (Piața Romană) sau la sediul companiilor și instituțiilor din București.

Organizăm și cursuri individuale online!

Curs personalizat online engleza pentru afaceri și curs de engleză financiar-bancară la un preț accesibil (85 lei ședința). Programă și program personalizat

Detalii și înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

Vă oferim și texte personalizate și optimizate SEO în limba engleză:

Pentru orice detalii vă așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053 - E-mail - englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

Dacă nu ești hotărât să urmezi un curs, îți păstrăm cuvinte proaspete și lucioase pe rafturi pentru prezentări în limba engleză, pagini web și site-uri, bloguri și landing pages: We make your story shine!

SERVICII DE COPYWRITING ȘI TRANSCREAȚIE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

WORKSHOPURI TEMATICE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

PROGRAM ATELIERE TEMATICE LIMBA ENGLEZĂ

WORKSHOP CREATIVE BUSINESS WRITING - "Writing is the beginning of all wealth" - Tarif 150 lei. Cafeaua și materialele sunt din partea noastră.

 • La acest workshop vei învăța să scrii e-mail-uri și scrisori de afaceri în limba engleză. Înscrieri și detalii la 0722.841.053.

WORKSHOP TEMATIC PREGĂTIRE PENTRU IELTS - SÂMBĂTA -  10-16. Tarif 168 lei.

 • La acest workshop rezolvăm împreună tipuri de teste pentru examenul IELTS. și vă impărtășim secretele promovării acestui test.

 • Cursul de pregătire pentru IELTS se organizează când se formează o grupă de 10 persoane.

Te ajutăm cu materiale gratuite, umor și o pauză de relaxare și cafea în strada Mendeleev nr. 5-17 (Piața Romană).

Înscrieri pe formularul de contact sau la contact@cursinengleza.ro.

CURS INTENSIV DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE 

 • Cursul intensiv de gramatică se organizează la cerere la sediul tău sau în piața Romană în fiecare sâmbătă pentru grupe de 10 persoane.
 • La acest curs de engleză analizăm în comunicare cele mai importante și dificile aspecte ale gramaticii limbii engleze. Tarif 168 lei. Vă așteptăm!
 • Cursurile intensive de gramatică engleză se organizează în București, dar și în Cluj, Timișoara, Constanța, Brașov, Bacău, Pitești, Ploiești, dacă la sediul companiei dumneavoastră sunt 7 persoane interesate de 6 ore de comunicare în engleză. Contact rapid: 0722.841.053.

CURS DE CONVERSAȚIE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Comunică cu oricine în limba engleză! Diferenţiază-te prin fluenţă şi corectitudine! Modul de 6 ore (cu posibilitatea de prelungire). Acest curs se structurează pe întrebări, prezentări, prezentări de produse și servicii, simulări interviuri, discuții, negocieri..etc. Programele noastre sunt “comunicative”. Tarif 168 lei

Ce vei învăța?

Să vorbești în limba engleză despre aproape orice, să vorbești despre tine și despre pasiunile tale și (poate) temerile tale, să vorbești la telefon, să vorbești despre vreme, activități de timp liber, cărțile și muzica preferate, probleme din viața de zi cu zi, să promovezi un interviu pentru un post într-o companie multinațională, să scrii un e-mail corect și adecvat, să te prezinți cu succes și încredere la un examen internațional de limba engleză, și nu în ultimul rând, să comunici cu oricine, indiferent de naționalitate.

TARIFELE PENTRU CURSURILE DE COMUNICARE ÎN ENGLEZĂ sunt accesibile (37,5 lei cursul de 90 de minute sau doar 300 lei pe lună).