Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Învață engleza

Suntem al treilea loc unde îți dezvolți ideile de afaceri, promovare și comunicare în limba engleză la cursurile noastre personalizate de lungă durată (2 luni - TARIF 600 LEI):

și primul loc unde descoperi engleza în 6 ore la cursurile intensive de limba engleză (TARIF 168 LEI):

 • CURS INTENSIV GRAMATICA LIMBII ENGLEZE - BUCUREȘTI
 • CURS INTENSIV DE SCRIERE DE TEXTE ÎN LIMBA ENGLEZĂ (e-mail-uri și corespondență de afaceri)
 • CURS INTENSIV DE PROOFREADING ÎN LIMBA ENGLEZĂ
 • CURS INTENSIV DE PREGĂTIRE PENTRU TESTUL IELTS
 • CURS DE PREGĂTIRE PENTRU UN INTERVIU ÎN LIMBA ENGLEZĂ.

Cursurile de limba engleză se desfășoară în zonă ultracentrală (Piața Romană) sau la sediul companiilor și instituțiilor din București.

Organizăm și cursuri individuale online!

Curs personalizat online de engleză pentru afaceri și curs de engleză financiar-bancară la un preț accesibil (85 lei ședința). Programă și program personalizat

Detalii și înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

Vă oferim și texte personalizate și optimizate SEO în limba engleză:

Pentru orice detalii vă așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053 - E-mail - englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

Dacă nu sunteți hotărâți să urmați un curs, vă păstrăm cuvinte proaspete și lucioase pe rafturi pentru prezentări în limba engleză, pagini web și site-uri, bloguri și landing pages: We make your story shine!

SERVICII DE COPYWRITING ȘI TRANSCREAȚIE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

WORKSHOPURI TEMATICE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

PROGRAM ATELIERE TEMATICE LIMBA ENGLEZĂ

WORKSHOP CREATIVE BUSINESS WRITING - "Writing is the beginning of all wealth" 

 • La acest workshop vei învăța să scrii e-mail-uri și scrisori de afaceri în limba engleză. Înscrieri și detalii la 0722.841.053.

CREATIVE BUSINESS WRITING este un curs personalizat de limba engleză la care veți învăța să scrieți orice tip de e-mail în limba engleză.
Pornim de la e-mail-uri simple (a thank you letter, a quick note, a memo) și încheiem cursul cu tipuri de scrisori complexe (a cold email, a promotional letter, a cover letter). La cerere, discutăm și despre un newsletter personalizat în limba engleză. Vă ajutăm să scrieți newsletter-e personalizate domeniului și activității companiei dumneavoastră.

Materialele de curs sunt gratuite.

Acest curs intensiv de 6 ore este oferit gratuit companiilor care aplică pentru un curs de limba engleză de specialitate (limbaj de afaceri, financiar, juridic, marketing) de lungă durată.

WORKSHOP TEMATIC PREGĂTIRE PENTRU IELTS - SÂMBĂTA -  10-16. Tarif 168 lei.

 • La acest workshop rezolvăm împreună tipuri de teste pentru examenul IELTS. și vă impărtășim secretele promovării acestui test.

 • Cursul de pregătire pentru IELTS se organizează când se formează o grupă de 10 persoane.

Te ajutăm cu materiale gratuite, umor și o pauză de relaxare și cafea în strada Mendeleev nr. 5-17 (Piața Romană).

CURS INTENSIV DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE 

 • Cursul intensiv de gramatică se organizează la cerere la sediul tău sau în piața Romană în fiecare sâmbătă pentru grupe de 10 persoane.
 • La acest curs de engleză analizăm în comunicare cele mai importante și dificile aspecte ale gramaticii limbii engleze. Tarif 168 lei. Vă așteptăm!
 • Cursurile intensive de gramatică engleză se organizează în București, dar și în Cluj, Timișoara, Constanța, Brașov, Bacău, Pitești, Ploiești, dacă la sediul companiei dumneavoastră sunt 7 persoane interesate de 6 ore de comunicare în engleză. Contact rapid: 0722.841.053.

CURS DE CONVERSAȚIE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Comunică cu oricine în limba engleză! Diferenţiază-te prin fluenţă şi corectitudine! Modul de 6 ore (cu posibilitatea de prelungire). Acest curs se structurează pe întrebări, prezentări, prezentări de produse și servicii, simulări interviuri, discuții, negocieri..etc. Programele noastre sunt “comunicative”. Tarif 168 lei

Ce vei învăța?

Să vorbești în limba engleză despre aproape orice, să vorbești despre tine și despre pasiunile tale și (poate) temerile tale, să vorbești la telefon, să vorbești despre vreme, activități de timp liber, cărțile și muzica preferate, probleme din viața de zi cu zi, să promovezi un interviu pentru un post într-o companie multinațională, să scrii un e-mail corect și adecvat, să te prezinți cu succes și încredere la un examen internațional de limba engleză, și nu în ultimul rând, să comunici cu oricine, indiferent de naționalitate.

TARIFELE PENTRU CURSURILE DE COMUNICARE ÎN ENGLEZĂ sunt accesibile (37,5 lei cursul de 90 de minute sau doar 300 lei pe lună).