Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

ÎNVAȚĂ ENGLEZA - ENGLEZA PENTRU ADULȚI

Suntem al treilea loc unde îți dezvolți ideile de afaceri, promovare și comunicare în limba engleză la cursurile noastre personalizate de lungă durată (2 luni - TARIF 700 LEI):

și primul loc unde descoperi engleza în 6 ore la cursurile intensive de limba engleză (TARIF 168 LEI sau gratuit pentru companiile care accesează un curs de limba engleză de specialitate de 24 de ore):

 • CURS INTENSIV GRAMATICA LIMBII ENGLEZE - BUCUREȘTI
 • CURS INTENSIV DE SCRIERE DE TEXTE ÎN LIMBA ENGLEZĂ (e-mail-uri și corespondență de afaceri)
 • CURS INTENSIV DE PROOFREADING ÎN LIMBA ENGLEZĂ
 • CURS INTENSIV DE PREGĂTIRE PENTRU TESTUL IELTS
 • CURS DE PREGĂTIRE PENTRU UN INTERVIU ÎN LIMBA ENGLEZĂ.

Cursurile de limba engleză se desfășoară online și la sediul companiilor și instituțiilor din București.

Pentru companii oferim un curs cu durata de 10 săptămâni care include un curs de limba engleză de specialitate (24 ore) și un curs intensiv de 6 ore (din oferta de mai sus) la tariful de 800 lei (de persoană). Vă așteptăm cu drag!

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Organizăm și cursuri individuale online!

 • Învață online să te exprimi corect în limba engleză în orice situație de comunicare.
 • Învață să vorbești în limba engleză la un interviu.
 • Învață engleza pentru afaceri, engleza juridică, engleza financiară, engleza bancară, engleza feroviară, engleza pentru marketing, engleza medicală, cursuri de creative business writing. 
 • Pregătește-te pentru un certificat internațional de limba engleză: IELTS, ILEC, ICFE, BEC.


Vă oferim program și programă personalizate și materiale de curs gratuite.
Vă așteptăm!
Înscrieri la:
📱 0722 841 053
📧 contact@cursinengleza.ro

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Cursurile online de limba engleză se desfășoară pe baza unui program agreat de comun acord de o ședință pe săptămână. Înainte de fiecare curs de engleză veți primi tematica cursului și de asemenea, vă oferim o sesiune gratuită de 15 minute. 

Detalii și înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

Vă oferim și texte personalizate și optimizate SEO în limba engleză:

Pentru orice detalii vă așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053 - E-mail - englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

Dacă nu sunteți hotărâți să urmați un curs, vă păstrăm cuvinte proaspete și lucioase pe rafturi pentru prezentări în limba engleză, pagini web și site-uri, bloguri și landing pages: We make your story shine!

SERVICII DE COPYWRITING ȘI TRANSCREAȚIE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

WORKSHOPURI TEMATICE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

PROGRAM ATELIERE TEMATICE LIMBA ENGLEZĂ

WORKSHOP CREATIVE BUSINESS WRITING - "Writing is the beginning of all wealth" 

 • La acest workshop vei învăța să scrii e-mail-uri și scrisori de afaceri în limba engleză. Înscrieri și detalii la 0722.841.053.

CREATIVE BUSINESS WRITING este un curs personalizat de limba engleză la care veți învăța să scrieți orice tip de e-mail în limba engleză.
Pornim de la e-mail-uri simple (a thank you letter, a quick note, a memo) și încheiem cursul cu tipuri de scrisori complexe (a cold email, a promotional letter, a cover letter). La cerere, discutăm și despre un newsletter personalizat în limba engleză. Vă ajutăm să scrieți newsletter-e personalizate domeniului și activității companiei dumneavoastră.

Materialele de curs sunt gratuite.

Acest curs intensiv de 6 ore este oferit gratuit companiilor care aplică pentru un curs de limba engleză de specialitate (limbaj de afaceri, financiar, juridic, marketing) de lungă durată.

PREGĂTIRE PENTRU IELTS - SÂMBĂTA    

 • La acest workshop rezolvăm împreună tipuri de teste pentru examenul IELTS. și vă impărtășim secretele promovării acestui test.

 • Cursul de pregătire pentru IELTS se organizează când se formează o grupă de 10 persoane.

Te ajutăm cu materiale gratuite, umor și o pauză de relaxare și cafea în strada Mendeleev nr. 5-17 (Piața Romană).

CURS INTENSIV DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE 

 • Cursul intensiv de gramatică se organizează la cerere la sediul tău sau în piața Romană în fiecare sâmbătă pentru grupe de 10 persoane.
 • La acest curs de engleză analizăm în comunicare cele mai importante și dificile aspecte ale gramaticii limbii engleze. Tarif 168 lei. Vă așteptăm!
 • Cursurile intensive de gramatică engleză se organizează în București, dar și în Cluj, Timișoara, Constanța, Brașov, Bacău, Pitești, Ploiești, dacă la sediul companiei dumneavoastră sunt 7 persoane interesate de 6 ore de comunicare în engleză. Contact rapid: 0722.841.053.

CURS DE CONVERSAȚIE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Comunică cu oricine în limba engleză! Diferenţiază-te prin fluenţă şi corectitudine! Modul de 6 ore (cu posibilitatea de prelungire). Acest curs se structurează pe întrebări, prezentări, prezentări de produse și servicii, simulări interviuri, discuții, negocieri..etc. Programele noastre sunt “comunicative”. 

Ce vei învăța?

Să vorbești în limba engleză despre aproape orice, să vorbești despre tine și despre pasiunile tale și (poate) temerile tale, să vorbești la telefon, să vorbești despre vreme, activități de timp liber, cărțile și muzica preferate, probleme din viața de zi cu zi, să promovezi un interviu pentru un post într-o companie multinațională, să scrii un e-mail corect și adecvat, să te prezinți cu succes și încredere la un examen internațional de limba engleză, și nu în ultimul rând, să comunici cu oricine, indiferent de naționalitate.

TARIFELE PENTRU CURSURILE DE COMUNICARE ÎN ENGLEZĂ sunt accesibile.

Deoarece serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu accesăm și nu colectăm datele dumneavoastră personale. Nu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.