Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Oferte și noutăți

Vă anunțăm că avem următoarele grupe de cursuri în formare:
 • Curs de engleză medicală
 • Curs de engleză de afaceri BEC Vantage
 • Curs de conversație în engleză, două grupe (sâmbătă și după-amiaza în cursul săptămânii)
 • Curs de pregătire pentru un interviu în engleză
 • Curs de pregătire pentru IELTS
 • Curs intensiv de gramatica limbii engleze
 • Curs de Public Speaking.
Vă așteptăm și vă mulțumim pentru interesul acordat activității noastre!
Informații, detalii și înscrieri la:
📱 0722841053
📧 contact@cursinengleza.ro
📧 englezadeafaceri@gmail.com
📧 startenglish3@gmail.com
FORMULAR DE ÎNSCRIERE
 

OFERTĂ SPECIALĂ CURSURI CORPORATE 

Cursurile Corporate de limba engleză includ 6 ore de curs gratuite (cursul de Creative Business Writing sau cursul de gramatica limbii engleze) și 24 de ore de curs personalizat de engleză de specialitate.
 

Voucher pentru cursurile de pregătire pentru IELTS sau alte examene internaționale!

Începând din luna iunie vom oferi vouchere pentru angajații din companii care doresc să participe la cursurile de pregătire pentru testul IELTS, sau cursuri de pregătire pentru alte examenele internaționale cum ar fi: BEC (Business English Certificate), ICFE (International Certificate for Financial English), ILEC (International Legal English Certificate).
Acest beneficiu poate fi extins și pentru copiii angajaților, deoarece certificatul IELTS echivalează examenul de bacacaureat.
 

CURSUL LUNII AUGUST!

În fiecare lună oferim un curs individual la tarif redus.

Cursul intensiv de e-mail-uri în limba engleză (CREATIVE BUSINESS WRITING) este Cursul Lunii August!
La cursul de e-mail-uri în limba engleză te ajutăm să elimini din scrisorile și documentele tale toate greșelile de gramatică, stil sau scriere.
Pornim de la e-mail-uri simple (a thank you letter, a quick note, a memo) și încheiem cursul cu tipuri de scrisori complexe (a cold email, a promotional letter, a cover letter, a letter of interest). La cerere, discutăm și despre un newsletter personalizat în limba engleză. 
Acesta este un curs personalizat! Materialele de curs sunt incluse. 

Ne poți scrie la contact@cursinengleza.ro.

CURSUL LUNII IULIE! 

În fiecare lună oferim un curs individual la tarif redus.

Cursul de pregătire pentru un interviu în limba engleză este Cursul Lunii Iulie!

Job-ul pe care-l vrei e perfect pentru tine! Organizăm cursuri de pregătire pentru interviuri în limba engleză! La sfârșitul acestui curs vei ști să răspunzi la orice întrebare în limba englezăCORECT și personalizat în funcție de job-ul pentru care aplici. De asemenea, te învățăm ce întrebări este recomandat să adresezi la sfârșitul interviului. Îți oferim și un bonus! Te ajutăm și cu scrisoarea de intenție!

Vă așteptăm cu drag la contact@cursinengleza.ro și englezadeafaceri@gmail.com și telefon - 0722.841.053.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

WANTED: Profesor de limba germană și profesor de limba greacă

În cei câțiva ani de activitate ca furnizor de servicii specializate de limba engleză am dezvoltat cursuri unice cum ar fi; cursul intensiv de gramatica limbii engleze (6 ore), cursul intensiv de Creative Business Writing (6 ore), cursul intensiv de proofreading în engleză (6 ore) și cursul de copywriting în limba engleză (24 ore).
Din 2012 oferim cursuri de specialitate clienților noștri din companii românești și multinaționale.

Dacă îți place să faci ceva nou în fiecare zi și vrei să colaborezi cu persoane creative și foarte interesate de îmbunătățirea abilităților lor de comunicare într-o limbă străină te invităm să ne contactezi la contact@engleza-de-afaceri.ro sau la 0722.841.053 și stabilim o întâlnire.

Ne-ar plăcea foarte mult să creăm împreună amintiri și cursuri unice.

CONSULTANȚĂ ÎN LIMBA ENGLEZĂ PENTRU COMPANII ȘI PERSOANE FIZICE

Nu știți cum să explicați în limba engleză unui client „TVA amânat la plată”, activați în domeniul feroviar și trebuie să discutați despre tipurile de ecartament în limba engleză, nu știți cum să explicați „economii de scară” în limba engleză, nu știți cum să traduceți „executor judecătoresc” sau o anumită clauză într-un contract, doriți să negociați un contract în limba engleză, vreți să vă promovați serviciile și doriți să învățați și să aplicați strategii de digital marketing ...?

Am colaborat cu instituții și companii din toate domeniile și oferim servicii de consultanță în limba engleză la sediul dumneavoastră sau online via e-mail și Skype, dacă nu sunteți în București.

Vă oferim răspunsuri la toate întrebările în cel mai scurt timp! Vă așteptăm la contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com.

NOU! CURS DE PUBLIC SPEAKING ÎN LIMBA ENGLEZĂ

DESCOPERĂ ENGLEZA ÎN 6 ORE!

CURS GRAMATICA LIMBII ENGLEZE, BUCUREȘTI, în fiecare sâmbătă, orele 9.00-15.30, Piața Romană, București

Cursul intensiv de gramatica limbii engleze este curs interactiv de comunicare în limba engleză la care vei învăța să te exprimi corect în limba engleză în orice situație și context. 

 • Înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro. Vă așteptăm cu drag!
 • Tarif 168 lei. Materialele de curs sunt incluse!

La acest curs de comunicare în limba engleză vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții simple cu ajutorul substantivelor, articolelor, pronumelor, timpurilor verbale, verbelor modale. Vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții complexe cu ajutorul diatezei pasive, propozițiilor condiționale, vorbirii indirecte ... Acest curs de gramatica limbii engleze este curs interactiv de comunicare.

Oferim tarif unic (168 lei) pentru cursul de gramatica limbii engleze organizat la sediul companiilor și instituțiilor.

Acest curs de engleză este gratuit dacă aplicați pentru un curs de limba engleză pentru afaceri, un curs de engleza financiară sau un curs de engleză juridică de 24 de ore. 

Vă așteptăm cu drag la contact@engleza-de-afaceri.ro și englezadeafaceri@gmail.com și telefon - 0722.841.053.

"I received your email" or I have received your email"?

La cursul intensiv de gramatica limbii engleze veți învăța cum să folosiți corect timpurile verbale, veți învăța să vă exprimați corect în scris și în comunicare directă. Materialele cursului sunt gratuite. Cursul durează 6 ore. Oferim suportul de curs gratuit și cafea în pauza de la 12.00. Vă așteptăm!

Vă oferim cursul intensiv de gramatica limbii engleze la tariful standard de 168 lei de persoană indiferent de numărul de participanți. Organizăm acest curs la sediul dumneavoastră în intervalul de timp preferat.

 • Acest curs de engleză este gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să corespondați într-un mediu de afaceri, cum să faceți o prezentare și un plan de afaceri, cum să descrieți un grafic în limba engleză (etc..). Programa acestui curs de engleză pentru afaceri vă este oferită la cerere.
 • Acest curs de engleză este gratuit și dacă doriți să învățați cu noi cum să faceți un bilanț contabil în limba engleză, o balanță de verificare, un cont de profit și pierdere, să discutați despre principii contabile, tipuri de companii, active și pasive, bursa de valori, acțiuni, obligațiuni, produse derivate(etc...). Programa acestui curs de engleză financiară vă este oferită la cerere.
 • Acest curs de engleză este gratuit și dacă doriți să discutați cu noi despre mixul de marketing, analiza SWOT, strategii și planuri de marketing, marketingul serviciilor, mediul de marketing, dezvoltare de produse, branding, ATL (above-the-line), BTL (below-the-line), marketing digital, growth hacking (etc...). Programa acestui curs de marketing în engleză vă este oferită la cerere.
 • Acest curs de engleză este gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să elaborați orice tip de contract în limba engleză, să negociați clauzele unui contract și să vă reprezentați clienții într-un mediu internațional. Programa acestui curs de engleză juridică vă este oferită la cerere. 

CONTACT - 0722.841.053 - contact@cursinengleza.ro - englezadeafaceri@gmail.com.

OFERTA DE VARĂ!

 • În perioada iunie-septembrie vă oferim cursul de gramatica limbii engleze gratuit împreună cu un curs de specialitate în limba engleză (limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing), cursuri organizate în cadrul companiilor.
 • Dacă aplicați pentru cursul intensiv de gramatica limbii engleze, acesta vă este oferit la tariful standard de persoană (168 lei), indiferent de numărul de participanți. Organizăm acest curs în cadrul companiilor și instituțiilor.
 • Vă oferim cursul de proofreading gratuit împreună cu un curs de copywriting în limba engleză în București. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina noastră specializată: www.seocopywriting.ro/en/in-house-training.

Dacă aplicați pentru serviciile noastre de SEO copywriting în engleză (detalii pe www.seocopywriting.ro), vă oferim un curs de engleză gratuit la sediul dumneavoastră în București.

 • Cursurile se organizează în intervalul de timp solicitat de dumneavoastră.
 • Oferim servicii de audit lingvistic în limba engleză și de asemenea, servicii de audit lingvistic pentru site-ul companiei dumneavoastră.

Tel - 0722.841.053

E-mail - englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro

 

UN CURS DE ENGLEZĂ GRATUIT ÎN FIECARE LUNĂ!

OFERTA LUNII AUGUST!

Cursul gratuit al lunii august este CURSUL DE PROOFREADING ÎN LIMBA ENGLEZĂ! Mai multe detalii (în română și engleză) găsiți pe pagina noastră specializată: www.seocopywriting.ro/in-house-training.

ÎNSCRIERI: contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com.

DESCOPERĂ ENGLEZA DE AFACERI PE BLOGUL NOSTRU: https://englezadeafaceri.wordpress.com/

ENGLEZA DE AFACERI/ Flat fee
Flat fee = an amount that is charged or paid that does not change according to the amount of work done, or the number of times something is used:

DESCOPERĂ ENGLEZA JURIDICĂ PE BLOGUL NOSTRU: https://cursdeenglezajuridica.wordpress.com/

ENGLEZA JURIDICĂ/ Cafeteria Plan
A benefit program in which employees choose from a menu of options, such as health coverage, life insurance, disability insurance, and so on.

WORKSHOPURI TEMATICE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

 • Curs intensiv gramatica limbii engleze. Tarif 168 lei.
 • Workshop tematic engleză juridică.
 • Workshop tematic de pregătire pentru testul IELTS.
 • Workshop tematic creative writing (curs personalizat de limba engleză). Curs la cerere.
 • Workshop tematic profreading în engleză (curs personalizat). Curs la cerere.
 • Workshop tematic creative speaking (curs personalizat). Curs la cerere.
 • Workshop tematic engleza la interviu.

Te ajutăm cu materiale gratuite, consultanță și umorAceste workshopuri se organizează în grup de (minim) 6 persoane. 

Înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@cursinengleza.ro

Personalizează-ți engleza!

 Organizăm cursuri de comunicare în engleză, cursuri de engleză de specialitate și cursuri de pregătire pentru atestate internaționale, curs intensiv de gramatică & curs de comunicare în engleză, curs de proofreading în imba engleză la sediile companiilor, firmelor și instituțiilor din București. Cursurile de limba engleză pentru interviuri, cursurile specializate pentru limbaj de afaceri, limbaj economic, financiar și contabilitate, cursurile specializate de marketing și cursuri pentru certificate în limba engleză se organizează în grupe de 6 persoane (tarife standard), cursuri individuale sau cursuri în grupe de 2-5 persoane.

Curs limba engleză pentru interviuri

Job-ul pe care-l vrei e perfect pentru tine!

 • Cursul de limba engleză pentru susținerea unui interviu durează 6 ore delimitate în două ședințe de 3 ore.
 • Cursul de pregătire pentru interviuri începe când se formează o grupă de 6 persoane în intervalul de timp preferat. Te așteptăm cu drag!

Servicii de consultanță în limba engleză pentru companii și persoane fizice

Vă ajutăm să pregătiți o prezentare, vă corectăm scrisorile de afaceri, vă sugerăm termenii adecvați și corecți de engleză de specialitate în documente de afaceri, analize financiare, bilanțuri contabile, contracte, planuri de marketing, site-uri, sloganuri și texte din orice domeniu. Mai multe detalii la 0722.841.053.

WANTED: Profesor de limba germană

În cei câțiva ani de activitate ca furnizor de servicii specializate de limba engleză am dezvoltat cursuri unice cum ar fi: cursul intensiv de gramatica limbii englezecursul intensiv de Creative Business Writingcursul intensiv de proofreading în engleză și cursul de copywriting în limba engleză
Am ajutat clienții noștri din companii românești și multinaționale să se exprime corect în limba engleză în orice situație de comunicare și să folosească vocabularul de specialitate (afaceri, juridic, financiar, bancar, feroviar, marketing, medical, agribusiness). 
 
Dar încă nu am creat un departament de limba germană interesant. Dacă îți place să faci ceva nou în fiecare zi și vrei să colaborezi cu persoane creative și foarte interesate de îmbunătățirea abilităților lor de comunicare în limba germană, te invităm să ne contactezi la contact@engleza-de-afaceri.ro și vom stabili o întâlnire. 
Ne-ar plăcea foarte mult să creăm împreună și câteva cursuri unice în limba germană.
 

Program cursuri

​Programul cursurilor la sediul companiei tale este stabilit de tine şi de colegii tăi. Mai multe informaţii pe pagina PROGRAM CURSURI.

Întrebarea de joi (3)

Întrebarea de joi la cursul de marketing în engleză: "What is ATL?". Întrebarea de joi la cursul de engleză financiară: "What is the trial balance?". Întrebarea de joi la curs pentru un interviu în limba engleză: “Why are you here?”.

Întrebarea de joi (2)

Pentru cursul de engleză juridică: "What is due diligence?". Pentru cursul de marketing în engleză "What is social marketing?". Pentru engleza la interviu: "In what way do you think your experience and skills will be an asset for our company?". Scrie-ne la contact@cursinengleza.ro!

Întrebarea de joi (1)

Întrebarea de joi pentru cursul de engleză juridică: "What is the free-rider issue?". Întrebarea de joi pentru cursul de marketing în engleză: "What is AIDA?". Scrie-ne răspunsurile la contact@cursinengleza.ro!

Tips and Tricks about English

Greșeala lunii noiembrie

Ne-am confruntat această greșeală la cursul de pregătire pentru testul IELTS. Nu este neapărat o greșeală, este o inadvertență. Pentru prima parte a testului de Writing de la examenul pentru IELTS, va trebui să comentezi un grafic. Mare atenție! Nu este suficient doar să faci un rezumat al rezultatelor graficului, ci să compari aceste rezultate, pe baza cărora e bine să formulezi o concluzie în ultimul paragraf al acestui test. Succes!

A doua greșeală a lunii septembrie

Contractele în limba engleză reprezintă un capitol important pentru cursul de engleză juridică și, la cerere, pentru cursul de engleză de afaceri.

Nu este corect să folosim pentru contract de muncă, labour contractTermenul adecvat este employment contract. Cu toate acestea, employment law și labour law sunt două subiecte distincte despre care vom discuta la cursul de engleză de afaceri sau la cursul de engleză juridică.

Prima greșeală a lunii septembrie

Continuând tradiţia greşelilor în limba engleză pe care le mai fac (nu foarte des) cursanţii noştri, vă propunem un subiect dificil în ceea ce priveşte exprimarea în limba engleză: prepoziţiile. Nu este corect: “I go shopping at Saturday”.  Corect este: “I go shopping on Saturday”

Pentru mai multe detalii în ceea ce priveşte prepoziţiile şi cum să le foloseşti corect te aşteptăm la un curs de conversaţie sau un curs de engleză de specialitate.

Prima greşeală a lunii august!

Este greşeala mai multor luni, deoarece este o exprimare uneori tipică în limba engleză ce vizează folosirea unui timp verbal de două ori în aceeaşi propoziţie. Eu pun această greşeală pe seama hipercorectitudinii. Deci nu este corect "I didn't knew" ci "I didn't know", deoarece primul verb (auxiliarul To Do în acest exemplu) poartă timpul într-o propoziţie în limba engleză.

Greşeala lunii iulie!

Pentru că este perioadă de vacanţe iar cursanţii noştri sunt ori melancolici ori fericiţi, ne-au povestit ce au făcut "in holiday". Corect este "on holiday".

Deoarece la ora de conversaţie vorbim despre orice doriţi să discutăm, de multe ori ne povestiţi despre ce aţi făcut în weekend. Dar, atenţie, în limba engleză este corect să spuneţi “at the weekend” şi nu “in the weekend“.

Citeşte mai mult pe pagina OFERTE ŞI NOUTĂŢI unde publicăm articole gratuite despre dificultățile limbii engleze care fac învățarea limbii engleze mai ușoară și mai accesibilă. 

Cele mai multe tips and tricks le veţi afla la curs. Poți participa la un curs personalizat de comunicare în engleză pentru 37,5 lei ședința de 90 de minute sau 50 de lei ședința de 120 de minute. 600 de lei modulul sau doar 300 de lei pe lună. Modul minim 24 de ore. 

Personalizează-ți engleza!

Scrie-ne la contact@cursinengleza.ro sau telefonează la:

 • 0722.841.053 pentru cursuri de engleză la sediul companiilor şi îţi prezentăm cel mai potrivit curs pentru tine la cel mai bun preţ!

Pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre, vă invităm pe pagina noastră de FB: www.facebook.com/www.cursinengleza.ro.

Aș dori să anunț cu plăcere că Antologia Sudden Denouement la care am contribuit cu 5 poezii (What Can I Give You?, Venusberg, Melt, Greenen Parlor, Songs of Spring) este disponibilă pe Amazon.com and Amazon.com.uk.

"If your expectation is a slim volume of precise poems according to a clever little theme, you’ll be deeply disappointed by SD’s offering. Poetry at SD isn’t nice and tidy, it isn’t precise or easily categorized, nor does it intend to leave you peaceful.
As Iulia Halatz says in her poem What Can I Give You? “Not by blindness / we can reorder colors / but by the painting of a soul.
There is absolutely nothing here that is calm or apologetic, nor will any writer be careful with your sensibilities and spare you the brunt of their truth.​" - Candice Louisa Daquin

Deoarece serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu accesăm și nu colectăm datele dumneavoastră personale. Nu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.