Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Oferte și noutăți

WANTED: Profesor de limba germană

În cei câțiva ani de activitate ca furnizor de servicii specializate de limba engleză am dezvoltat cursuri unice cum ar fi; cursul intensiv de gramatica limbii engleze, cursul intensiv de Creative Business Writing, cursul intensiv de proofreading în engleză și cursul de copywriting în limba engleză
Am ajutat mai mult de 500 de persoane din companii românești și multinaționale să se exprime corect în limba engleză în orice situație de comunicare.
 
Dar încă nu am creat un departament de limba germană interesant. Dacă îți place să faci ceva nou în fiecare zi și vrei să colaborezi cu persoane creative și foarte interesate de îmbunătățirea abilităților lor de comunicare în limba germană, te invităm să ne contactezi la contact@engleza-de-afaceri.ro și vom stabili o întâlnire. 
Ne-ar plăcea foarte mult să creăm împreună și câteva cursuri unice în limba germană.
 

DESCOPERĂ ENGLEZA ÎN 6 ORE!

CURS GRAMATICA LIMBII ENGLEZE, BUCUREȘTI,  Piața Romană

Cursul intensiv de gramatica limbii engleze este curs interactiv de comunicare în limba engleză la care vei învăța să te exprimi corect în limba engleză în orice situație și context. 

 • Înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro. Vă așteptăm cu drag!
 • Materialele de curs sunt incluse!

La acest curs de comunicare în limba engleză vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții simple cu ajutorul substantivelor, articolelor, pronumelor, timpurilor verbale, verbelor modale. Vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții complexe cu ajutorul diatezei pasive, propozițiilor condiționale, vorbirii indirecte ... Acest curs de gramatica limbii engleze este curs interactiv de comunicare.

Tarif - 168 lei. Materialele cursului sunt incluse.

Oferim tarif unic (168 lei) pentru cursul de gramatica limbii engleze organizat la sediul companiilor și instituțiilor.

Acest curs este gratuit dacă aplicați pentru un curs de limba engleză de specialitate. Cele mai accesate cursuri sunt cursul de engleză pentru afaceri și cursul de engleză financiară.

Vă așteptăm cu drag la contact@engleza-de-afaceri.ro și englezadeafaceri@gmail.com și telefon - 0722.841.053.

Organizăm și cursuri individuale online!

Curs online individual engleza pentru afaceri, engleza juridică, engleza financiar-bancară, engleza pentru marketing la un preț accesibil (85 lei ședința). 

Detalii și înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

"I received your email" or I have received your email"?

La cursul intensiv de gramatica limbii engleze veți învăța cum să folosiți corect timpurile verbale, veți învăța să vă exprimați corect în scris și în comunicare directă. Materialele cursului sunt gratuite. Cursul durează 6 ore

Vă oferim cursul intensiv de gramatica limbii engleze la tariful standard de 168 lei de persoană indiferent de numărul de participanți. Organizăm acest curs la sediul dumneavoastră în intervalul de timp preferat.

Acest curs de engleză vă este oferit gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să corespondați într-un mediu de afaceri, cum să faceți o prezentare și un plan de afaceri, cum să descrieți un grafic în limba engleză (etc..). Programa cursului de engleză pentru afaceri vă este oferită la cerere.

Acest curs de engleză vă este oferit gratuit și dacă doriți să învățați cu noi cum să faceți un bilanț contabil în limba engleză, o balanță de verificare, un cont de profit și pierdere, să discutați despre principii contabile, tipuri de companii, active și pasive, bursa de valori, acțiuni, obligațiuni, produse derivate(etc...). Programa cursului de engleză financiară vă este oferită la cerere.

Acest curs vă este oferit gratuit și dacă doriți să discutați cu noi despre mixul de marketing, analiza SWOT, strategii și planuri de marketing, marketingul serviciilor, mediul de marketing, dezvoltare de produse, branding, ATL (above-the-line), BTL (below-the-line), marketing digital, growth hacking (etc...). Programa cursului de marketing în engleză vă este oferită la cerere.

Acest curs de engleză vă este oferit gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să elaborați orice tip de contract în limba engleză, să negociați clauzele unui contract și să vă reprezentați clienții într-un mediu internațional. Program cursului de engleză juridică vă este oferită la cerere. 

CONTACT - 0722.841.053 - contact@cursinengleza.ro - englezadeafaceri@gmail.com.

OFERTA DE VARĂ!

În perioada iunie-septembrie vă oferim cursul de gramatica limbii engleze gratuit împreună cu un curs de specialitate în limba engleză (limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing), cursuri organizate în cadrul companiilor.

Dacă aplicați pentru cursul intensiv de gramatica limbii engleze, acesta vă este oferit la tariful standard de persoană (168 lei), indiferent de numărul de participanți. Organizăm acest curs în cadrul companiilor și instituțiilor.

Vă oferim cursul de proofreading gratuit împreună cu un curs de copywriting în limba engleză în București. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina noastră specializată: www.seocopywriting.ro/en/in-house-training.

Dacă aplicați pentru serviciile noastre de SEO copywriting în engleză (detalii pe www.seocopywriting.ro), vă oferim un curs de engleză gratuit la sediul dumneavoastră în București.

 • Cursurile se organizează în intervalul de timp solicitat de dumneavoastră.
 • Oferim servicii de audit lingvistic în limba engleză și de asemenea, servicii de audit lingvistic pentru site-ul companiei dumneavoastră.

Vă așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053

E-mail - englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro

 

UN CURS DE ENGLEZĂ GRATUIT ÎN FIECARE LUNĂ!

OFERTA LUNII MAI!

Cursul gratuit al lunii mai este CURSUL DE PROOFREADING ÎN LIMBA ENGLEZĂ! Mai multe detalii (în română și engleză) găsiți pe pagina noastră specializată: www.seocopywriting.ro/in-house-training.

OFERTA LUNII APRILIE!

Cursul gratuit al lunii este CURSUL DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE! În luna aprilie primiți gratuit 6 ore de curs de gramatica limbii engleze împreună cu un curs de limba engleză de specialitate - limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing. Vă așteptăm!

Curs de engleză juridică (pregătire pentru ILEC) în București. Tarif 600 lei, materialele de curs și glosar de termeni juridici incluse în prețul cursului de engleză juridică.

Vă așteptăm mesajele de înscriere la contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com.

CURS GRAMATICA LIMBII ENGLEZE ÎN BUCUREȘTI, SÂMBĂTĂ, 6 MAI 2017

Vă oferim 6 ore de gramatică și comunicare în limba engleză între orele 10 și 16.15, în București, Piața Romană, strada Mendeleev. Tarif 168 lei, iar dacă mai înscrieți o persoană, tariful devine 150 lei. Materielele cursului sunt gratuite.

OFERTA LUNII MARTIE!

CURSUL DE ENGLEZĂ GRATUIT AL LUNII MARTIE ESTE CURSUL DE SCRIERI CREATIVE PENTRU AFACERI ÎN LIMBA ENGLEZĂ - CREATIVE BUSINESS WRITING!

 • La acest curs scriem toate tipurile de e-mail-uri și scrisori de afaceri în limba engleză.

OFERTA LUNII DECEMBRIE!

În luna decembrie primiți gratuit CURSUL INTENSIV DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE - 6 ore de comunicare în limba engleză gratuit pentru orice curs accesat. Vă așteptăm cu drag!

OFERTA LUNII NOIEMBRIE!

Pentru orice curs accesat în luna noiembrie vă oferim CURSUL DE SCRIERI CREATIVE ÎN LIMBA ENGLEZĂ GRATUIT!

La acest curs vei învăța să scrii e-mail-uri și scrisori de afaceri în limba engleză. Detalii la 0722.841.053.

DESCOPERĂ ENGLEZA ÎN 6 ORE!

WORKHOP GRAMATICA LIMBII ENGLEZE în BUCUREȘTI 

 • Cursul are loc în BUCUREȘTI - Piața Romană sau la sediul companie tale.
 • Vă oferim materiale și consultanță gratuite.

WORKSHOP CREATIVE BUSINESS WRITING - "Writing is the beginning of all wealth"- Tarif 150 lei.

 • Cafeaua și materialele sunt din partea noastră.
 • La acest workshop vei învăța să scrii e-mail-uri și scrisori de afaceri în limba engleză. Înscrieri și detalii la 0722.841.053.

Sâmbăta - WORKSHOP ENGLEZĂ JURIDICĂ - orele 10-16 - tarif 168 lei.

Sâmbăta - WORKSHOP PREGĂTIRE PENTRU IELTS - orele 10-16 - tarif 168 lei.

Sâmbăta - CURS DE PREGĂTIRE PENTRU UN INTERVIU ÎN LIMBA ENGLEZĂ - orele 10-16 - tarif 168 lei.

 • Te ajutăm cu materiale gratuite și umor...
 • Și o pauză de relaxare și cafea în strada Mendeleev nr. 7-15 (Piața Romană).

Înscrieri la contact@cursinengleza.ro.

Oferta lunii februarie!

 În luna februarie îți scriem de mână și decorăm cu praf de stele o poveste de dragoste pentru persoana care face soarele să răsară pentru tine.

Aşteptăm mesajele tale la contact@cursinengleza.ro și contact@engleza-de-afaceri.ro.

One business - Two stories:

-Bespoke communicative business English courses
-Error-free business letters, emails, presentations, web pages & articles and copywriting solutions.

Schimbă-ți engleza în 6 ore!

ATELIERE TEMATICE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

 • Curs intensiv gramatica limbii engleze. Tarif 168 lei.
 • Workshop tematic engleză juridică.
 • Workshop tematic de pregătire pentru testul IELTS.
 • Workshop tematic creative writing (curs personalizat de limba engleză). Curs la cerere.
 • Workshop tematic profreading în engleză (curs personalizat). Curs la cerere.
 • Workshop tematic creative speaking (curs personalizat). Curs la cerere.
 • Workshop tematic engleza la interviu.

Te ajutăm cu materiale gratuite, consultanță și umorAceste workshopuri se organizează în grup de (minim) 6 persoane. 

Înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@cursinengleza.ro. Contact rapid: 0722.841.053.

Personalizează-ți engleza!

Vă prezentăm Magazinul de Engleză! Organizăm cursuri de comunicare în engleză, cursuri de engleză de specialitate și cursuri de pregătire pentru atestate internaționale, curs intensiv de gramatică & curs de comunicare în engleză, curs de proofreading în imba engleză la sediile companiilor, firmelor și instituțiilor din București. Cursurile de limba engleză pentru interviuri, cursurile specializate pentru limbaj de afaceri, limbaj economic, financiar și contabilitate, cursurile specializate de marketing și cursuri pentru certificate în limba engleză se organizează în grupe de 6 persoane (tarife standard), cursuri individuale sau cursuri în grupe de 2-5 persoane.

CURS INTENSIV DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE 

Cursul intensiv de gramatica limbii engleze durează 6 ore și se organizează la cerere. Tarif 168 de lei. La acest curs de engleză analizăm în comunicare cele mai importante și dificile aspecte ale gramaticii limbii engleze.

 • Cursurile intensive de gramatică engleză se organizează în București, dar și în Cluj, Timișoara, Constanța, Brașov, Bacău, Pitești, Ploiești, dacă la sediul companiei dumneavoastră sunt 7 persoane interesate de 6 ore de comunicare în engleză. Contact rapid: 0722.841.053.
 • Te așteptăm cu drag la cursul de limba engleză care îți va simplifica gramatica și te va ajuta să vorbești fluent și mai ales, corect.

Curs limba engleză pentru interviuri

Job-ul pe care-l vrei e perfect pentru tine!

 • Cursul de limba engleză pentru susținerea unui interviu durează 6 ore delimitate în două ședințe de 3 ore.
 • Cursul de pregătire pentru interviuri începe când se formează o grupă de 6 persoane în intervalul de timp preferat. Te așteptăm cu drag!

Servicii de consultanță în limba engleză pentru companii și persoane fizice

Vă ajutăm să pregătiți o prezentare, vă corectăm scrisorile de afaceri, vă sugerăm termenii adecvați și corecți de engleză de specialitate în documente de afaceri, analize financiare, bilanțuri contabile, contracte, planuri de marketing, site-uri, sloganuri și texte din orice domeniu. Mai multe detalii la 0722.841.053.

Program cursuri

​Programul cursurilor la sediul companiei tale este stabilit de tine şi de colegii tăi. Mai multe informaţii pe pagina PROGRAM CURSURI.

Întrebarea de joi (3)

Întrebarea de joi la cursul de marketing în engleză: "What is ATL?". Întrebarea de joi la cursul de engleză financiară: "What is the trial balance?". Întrebarea de joi la curs pentru un interviu în limba engleză: “Why are you here?”.

Întrebarea de joi (2)

Pentru cursul de engleză juridică: "What is due diligence?". Pentru cursul de marketing în engleză "What is social marketing?". Pentru engleza la interviu: "In what way do you think your experience and skills will be an asset for our company?". Scrie-ne la contact@cursinengleza.ro!

Întrebarea de joi (1)

Întrebarea de joi pentru cursul de engleză juridică: "What is the free-rider issue?". Întrebarea de joi pentru cursul de marketing în engleză: "What is AIDA?". Scrie-ne răspunsurile la contact@cursinengleza.ro!

Tips and Tricks about English

Greșeala lunii noiembrie

Ne-am confruntat această greșeală la cursul de pregătire pentru testul IELTS. Nu este neapărat o greșeală, este o inadvertență. Pentru prima parte a testului de Writing de la examenul pentru IELTS, va trebui să comentezi un grafic. Mare atenție! Nu este suficient doar să faci un rezumat al rezultatelor graficului, ci să compari aceste rezultate, pe baza cărora e bine să formulezi o concluzie în ultimul paragraf al acestui test. Succes!

A doua greșeală a lunii septembrie

Contractele în limba engleză reprezintă un capitol important pentru cursul de engleză juridică și, la cerere, pentru cursul de engleză de afaceri.

Nu este corect să folosim pentru contract de muncă, labour contractTermenul adecvat este employment contract. Cu toate acestea, employment law și labour law sunt două subiecte distincte despre care vom discuta la cursul de engleză de afaceri sau la cursul de engleză juridică.

Prima greșeală a lunii septembrie

Continuând tradiţia greşelilor în limba engleză pe care le mai fac (nu foarte des) cursanţii noştri, vă propunem un subiect dificil în ceea ce priveşte exprimarea în limba engleză: prepoziţiile. Nu este corect: “I go shopping at Saturday”.  Corect este: “I go shopping on Saturday”

Pentru mai multe detalii în ceea ce priveşte prepoziţiile şi cum să le foloseşti corect te aşteptăm la un curs de conversaţie sau un curs de engleză de specialitate.

Prima greşeală a lunii august!

Este greşeala mai multor luni, deoarece este o exprimare uneori tipică în limba engleză ce vizează folosirea unui timp verbal de două ori în aceeaşi propoziţie. Eu pun această greşeală pe seama hipercorectitudinii. Deci nu este corect "I didn't knew" ci "I didn't know", deoarece primul verb (auxiliarul To Do în acest exemplu) poartă timpul într-o propoziţie în limba engleză.

Greşeala lunii iulie!

Pentru că este perioadă de vacanţe iar cursanţii noştri sunt ori melancolici ori fericiţi, ne-au povestit ce au făcut "in holiday". Corect este "on holiday".

Deoarece la ora de conversaţie vorbim despre orice doriţi să discutăm, de multe ori ne povestiţi despre ce aţi făcut în weekend. Dar, atenţie, în limba engleză este corect să spuneţi “at the weekend” şi nu “in the weekend“.

Citeşte mai mult pe pagina OFERTE ŞI NOUTĂŢI unde publicăm articole gratuite despre dificultățile limbii engleze care fac învățarea limbii engleze mai ușoară și mai accesibilă. 

Cele mai multe tips and tricks le veţi afla la curs. Poți participa la un curs personalizat de comunicare în engleză pentru 37,5 lei ședința de 90 de minute sau 50 de lei ședința de 120 de minute. 600 de lei modulul sau doar 300 de lei pe lună. Modul minim 24 de ore. 

Personalizează-ți engleza!

Scrie-ne la contact@cursinengleza.ro sau telefonează la:

 • 0722.841.053 pentru cursuri de engleză la sediul companiilor şi îţi prezentăm cel mai potrivit curs pentru tine la cel mai bun preţ!

Pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre, vă invităm pe pagina noastră de FB: www.facebook.com/www.cursinengleza.ro.

Aș dori să anunț cu plăcere că Antologia Sudden Denouement la care am contribuit cu 5 poezii (What Can I Give You?, Venusberg, Melt, Greenen Parlor, Songs of Spring) este disponibilă pe Amazon.com and Amazon.com.uk.

"If your expectation is a slim volume of precise poems according to a clever little theme, you’ll be deeply disappointed by SD’s offering. Poetry at SD isn’t nice and tidy, it isn’t precise or easily categorized, nor does it intend to leave you peaceful.
As Iulia Halatz says in her poem What Can I Give You? “Not by blindness / we can reorder colors / but by the painting of a soul.
There is absolutely nothing here that is calm or apologetic, nor will any writer be careful with your sensibilities and spare you the brunt of their truth.​" - Candice Louisa Daquin