Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Învață engleza

CURS INTENSIV DE PREGĂTIRE PENTRU IELTS

Acest curs intensiv de 6 ore te familiarizează cu tipurile de teste și abilități necesare pentru a promova testul IELTS. Cursul se desfășoară sâmbăta sau duminica între 10-16. Tarif 168 lei. Curs intensiv de pregătire pentru IELTS se organizează pentru grupe de 10 persoane. Oferim materiale de curs gratuite și săli de curs moderne în zonă ultracentrală.

CURS INTENSIV DE PREGĂTIRE PENTRU ILEC

Acest curs intensiv de engleză îți dă posibilitatea să te familiarizezi cu tipurile de teste de la examenul pentru obținerea certificatului ILEC (certificatul internațional de engleză juridică) care îți este necesar dacă lucrezi într-un mediu juridic internațional. 

CURS INTENSIV DE PREGĂTIRE PENTRU UN INTERVIU ÎN ENGLEZĂ

Job-ul pe care-l vrei e perfect pentru tine!

  • Cursul de limba engleză pentru susținerea unui interviu durează 6 ore delimitate în două ședințe de 3 ore.
  • La primul curs te ghidăm în vederea elaborării CV-ului și scrisorii de intenție
  • La al doilea curs te ajutăm cu simulări ale interviului și discuții pe baza tuturor întrebărilor și dificultăților cu care te vei confrunta la interviul propriu-zis.
  • Te așteptăm cu drag! Te pregătim pentru succes!

CURS INTENSIV DE PREGĂTIRE PENTRU ICFE

Acest curs intensiv de engleză îți dă posibilitatea să te familiarizezi cu tipurile de teste de la examenul pentru obținerea certificatului ICFE (certificatul internațional de engleză financiară) care îți este necesar dacă lucrezi într-un mediu financiar-bancar internațional. Cursul durează 6 ore, sâmbăta sau duminica între 10 și 16. Îți oferim programa cursului la înscriere. De asemenea, putem organiza acest curs pentru tine și colegii tăi la sediul companiei tale.

Mai multe informatii găseşti pe pagina ENGLEZA PENTRU EXAMENE.

ENGLEZA DE SPECIALITATE

CURS DE LIMBA ENGLEZĂ DE SPECIALITATE

Te ajutăm să stăpânești:

  • engleza de afaceri
  • engleza pentru marketing şi vânzări
  • engleza financiar-bancară
  • engleza juridică
  • engleza medicală.

Mai multe informaţii găsești pe pagina ENGLEZA DE SPECIALITATE.

Programele noastre de limba engleză sunt flexibile și “comunicative”.

De ce noi?

Pentru că am creat cursuri unice cum ar fi; cursul intensiv de gramatica limbii engleze (6 ore), cursul intensiv de Creative Business Writing (6 ore), cursul intensiv de proofreading în engleză (6 ore), cursul de pregătire pentru un interviu în limba engleză (6 ore) și cursul de copywriting în limba engleză
Pentru că toate cursurile noastre sunt unice, fiind personalizate în funcție de specificul fiecărei companii în parte.
Pentru că am ajutat mai mult de 500 de persoane din companii românești și multinaționale să se dezvolte personal și profesional la cursurile noastre specializate de limba engleză.
 

Personalizează-ți engleza!

Vrei să vorbești în engleză CORECT, să te pregătești pentru un interviu sau un atestat internațional? Scrie-ne la contact@cursinengleza.ro sau ne poți contacta la: 0722.84.10.53.

Vă așteptăm! 

Deoarece serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu accesăm și nu colectăm datele dumneavoastră personale. Nu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.