Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Program cursuri engleză

[ONLINE] Cursuri de limba engleză pentru orice specialitate

 • Învață online să te exprimi corect în limba engleză în orice situație de comunicare.
 • Învață să vorbești în limba engleză la un interviu.
 • Învață engleza pentru afaceri, engleza juridică, engleza financiară, engleza bancară, engleza feroviară, engleza pentru marketing, engleza medicală, cursuri de creative business writing. 
 • Pregătește-te pentru un certificat internațional de limba engleză: IELTS, ILEC, ICFE, BEC.


Vă oferim program și programă personalizate și materiale de curs gratuite.
Vă așteptăm!
Înscrieri la:
📱 0722 841 053
📧 contact@cursinengleza.ro

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

DESCOPERĂ ENGLEZA ÎN 6 ORE!

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE, online, pe platforma ZOOM

Cursul de gramatica limbii engleze este primul pas spre o comunicare corectă și eficientă în limba engleză în orice domeniu de activitate. 

 • Înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro. Veți primi formularul de înscriere și toate detaliile. Vă așteptăm cu drag!
 • Tarif - 168 lei, indiferent de numărul de participanți!  Materialele cursului sunt incluse.

Cursul intensiv de gramatica limbii engleze este curs interactiv de comunicare în limba engleză la care vei învăța să te exprimi corect în limba engleză în cele mai frecvente situații de comunicare. 

La acest curs de comunicare în limba engleză vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții simple cu ajutorul substantivelor, articolelor, pronumelor, timpurilor verbale, verbelor modale. Vei învăța să așezi cuvintele potrivite în propoziții complexe cu ajutorul diatezei pasive, propozițiilor condiționale, vorbirii indirecte.

Acest curs este curs interactiv de comunicare, nu este curs de predare.

Organizăm și cursuri individuale online!

Curs online individual engleza pentru afaceri, engleza financiară, engleza juridică, engleza pentru marketing la un preț accesibil (85 lei ora).

Detalii și înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

CURS DE ENGLEZĂ GRATUIT PENTRU COMPANII ȘI INSTITUȚII!

"I received your email" or I have received your email"?

La cursul intensiv de gramatica limbii engleze veți învăța cum să folosiți corect timpurile verbale, veți învăța să vă exprimați corect în scris și în comunicare directă. Materialele cursului sunt gratuite. Cursul durează 6 ore

Vă oferim cursul intensiv de gramatica limbii engleze la tariful standard de 168 lei de persoană indiferent de numărul de participanți. Organizăm acest curs la sediul dumneavoastră în intervalul de timp preferat.

Acest curs de engleză este gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să corespondați într-un mediu de afaceri, cum să faceți o prezentare și un plan de afaceri, cum să descrieți un grafic în limba engleză (etc..). Programa cursului de engleză pentru afaceri vă este oferită la cerere.

Acest curs de engleză este gratuit și dacă doriți să învățați cu noi cum să faceți un bilanț contabil în limba engleză, o balanță de verificare, un cont de profit și pierdere, să discutați despre principii contabile, tipuri de companii, active și pasive, bursa de valori, acțiuni, obligațiuni, produse derivate(etc...). Programa cursului de engleză financiară vă este oferită la cerere.

Acest curs este gratuit și dacă doriți să discutați cu noi despre mixul de marketing, analiza SWOT, strategii și planuri de marketing, marketingul serviciilor, mediul de marketing, dezvoltare de produse, branding, ATL (above-the-line), BTL (below-the-line), marketing digital, growth hacking (etc...). Programa cursului de marketing în engleză vă este oferită la cerere.

Acest curs de engleză este gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să elaborați orice tip de contract în limba engleză, să negociați clauzele unui contract și să vă reprezentați clienții (persoane fizice și companii) în/din altă țară. Programa cursului de engleză juridică vă este oferită la cerere. 

CONTACT - contact@cursinengleza.ro - englezadeafaceri@gmail.com.

OFERTA DE PRIMĂVARĂ!

În perioada aprilie-iunie vă oferim cursul de gramatica limbii engleze gratuit împreună cu un curs de specialitate în limba engleză (limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing), cursuri organizate în cadrul companiilor.

Dacă aplicați pentru cursul intensiv de gramatica limbii engleze, acesta vă este oferit la tariful standard de persoană (168 lei), indiferent de numărul de participanți. Organizăm acest curs în cadrul companiilor și instituțiilor.

Vă oferim cursul de proofreading gratuit împreună cu un curs de copywriting în limba engleză în București. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina noastră specializată: www.seocopywriting.ro/en/in-house-training.

Dacă aplicați pentru serviciile noastre de SEO copywriting în engleză (detalii pe www.seocopywriting.ro), vă oferim un curs de engleză gratuit la sediul dumneavoastră în București.

 • Cursurile se organizează în intervalul de timp solicitat de dumneavoastră.
 • Oferim servicii de audit lingvistic în limba engleză și de asemenea, servicii de audit SEO pentru site-ul companiei dumneavoastră.

PROGRAM CURSURI ENGLEZĂ

CURS GRAMATICA LIMBII ENGLEZE - 6 ore de comunicare și gramatică, sâmbăta, orele 10-16, București, Piața Romană - curs de grup - Tarif 168 lei

 • Vă oferim un curs personalizat și concentrat de gramatica limbii engleze.
 • Vă oferim materiale gratuite și consultanță gratuită.
 • Dacă doriți să organizăm cursul intensiv de gramatică la sediul companiei dumneavoastră vă rugăm să ne contactați la 0722.841.053.

WORKSHOP CREATIVE BUSINESS WRITING - "Writing is the beginning of all wealth" - Tarif 168 lei

 • La acest workshop vei învăța să scrii e-mail-uri și scrisori de afaceri în limba engleză. 

PROGRAM ATELIERE TEMATICE LIMBA ENGLEZĂ

WORKSHOP ENGLEZĂ JURIDICĂ - TARIF 168 LEI.

 • La acest workshop discutăm despre contracte și clauze contractuale în limba engleză.

WORKSHOP ENGLEZA LA INTERVIU - CURS DE PREGĂTIRE PENTRU UN INTERVIU ÎN LIMBA ENGLEZĂ.

 • Job-ul pe care-l vrei e perfect pentru tine! Organizăm cursuri de pregătire pentru interviuri în limba engleză! La sfârșitul acestui curs vei ști să răspunzi la orice întrebare în limba engleză, CORECT și personalizat în funcție de job-ul pentru care aplici. De asemenea te învățăm ce întrebări este recomandat să adresezi la sfârșitul interviului.

PROGRAM CURSURI ENGLEZĂ COMPANII ȘI INSTITUȚII

Cursurile de conversație, cursurile de engleză de specialitate și cursurile de pregătire pentru atestate internaționale solicitate la sediile companiilor, firmelor și instituțiilor se organizează la cerere. Programează o prezentare gratuită la 0722.841.053!

PROGRAM ATELIERE TEMATICE LIMBA ENGLEZĂ

Oferim cursuri de engleză de specialitate (engleză pentru afaceri, engleză financiară, engleză juridică, engleză pentru marketing și publicitate, curs de copywriting în engleză) de lungă durată.

 • Aceste cursuri se organizează în funcție de numărul de persoane înscrise.
 • Participă la un curs personalizat de engleză de specialitate pentru 700 lei, tarif standard, curs de grup.

Oferim cursuri de engleză de scurtă durată, 6 ore de curs, sâmbăta și duminica. 

 • Tarif curs intensiv gramatica limbii engleze - 168 lei.
 • Tarif curs de pregătire pentru interviuri în engleză - 168 lei.
 • Tarif curs intensiv de comunicare în engleză - 168 lei.
 • Tarif curs intensiv de pregătire pentru examenul ILEC - 168 lei.
 • Tarif curs intensiv de pregătire pentru IELTS - 168 lei.
 • Tarif curs intensiv de pregătire pentru ICFE - 168  lei.

Mai multe informaţii despre cursul de comunicare în engleză, cursurile specializate pentru limbaj de afaceri, cursurile de engleză economică, cursurile de engleză pentru marketing și vânzăriFAQs, tarife cursuri engleză, oferte şi noutăţi, articole gratuite despre dificultăţile limbii engleze sunt disponibile pe pagina noastră specializată www.engleza-de-afaceri.ro.

Personalizează-ți engleza!

Vrei să vorbești în engleză, să te pregătești pentru un interviu sau pentru un atestat internațional? Scrie-ne la contact@cursinengleza.ro sau sună la 0722.84.10.53!

Te așteptăm cu drag!

Întrucât serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu avem la acces la datele dumneavoastră personaleNu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.

Pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre, vă invităm pe pagina noastră de FB: www.facebook.com/www.cursinengleza.ro