Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Engleza pentru limbaje de specialitate

 • Nu ești sigur când trimiți un e-mail, o scrisoare de afaceri sau un raport partenerilor străini?
 • Ești avocat și reprezinți persoane de altă naționalitate?
 • Firma ta de contabilitate are parteneri străini și nu înțelegi jargonul de specialitate?
 • Nu înțelegi clauzele unui contract, nu știi să scrii un memo sau vrei să renegociezi un contract și îți este teamă că partenerii sau furnizorii ar putea înțelege greșit punctul tău de vedere?
 • Lucrezi la o firmă de marketing și vrei să înveți să faci un plan de marketing, o analiză SWOT sau o prezentare în limba engleză?
 • Ești medic și ai pacienți de altă naționalitate sau participi la conferințe internaționale?

Suntem al treilea loc unde îți dezvolți ideile de afaceri, promovare și comunicare în limba engleză.

Aceste cursuri specializate de limba engleză:

 • sunt cursuri de comunicare în domeniul tău de activitate.
 • sunt cursuri personalizate pentru tine.
 • sunt cursuri la care vorbești (liber) și formulezi întrebări.
 • sunt cursuri la care îți dezvolți vocabularul prin activități practice și studii de caz.
 • sunt cursuri care îți îmbunătățesc abilitățile de comunicare într-un mediu internațional specializat.

Obiectivele cursurilor noastre sunt specializarea și comunicarea în limba engleză.

Detalii și înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE ȘI CURS DE ENGLEZĂ DE SPECIALITATE PENTRU COMPANII

Pentru companii (București) recomandăm pachetul de curs intensiv de gramatica limbii engleze - gratuit și un curs de limba engleză de specialitate - limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing, feroviar. Materialele de curs sunt gratuite.

Tarif final - 700 lei pentru modulul de curs de limba engleză cu durata de 30 ore. 

Vă așteptăm la contact@engleza-de-afaceri.ro și englezadeafaceri@gmail.com.

ENGLEZA DE SPECIALITATE

CURS DE LIMBA ENGLEZĂ PENTRU AFACERI ÎN BUCUREȘTI

La acest curs vom discuta în limba engleză despre tipuri de societăți comerciale, documente de afaceri, contracte, tipuri de contracte în limba engleză, management, tipuri de finanțare, scrisori de afaceri, creditare și facilități de creditare, management financiar, piețe de capital, acțiuni, obligațiuni, produse derivate, idei de afaceri, planuri de afaceri, investiții, tehnici de negociere, redactarea unei scrisori de afaceri, vânzări, prezentări, grafice, management financiar, diferențe culturale intr-un mediu de afaceri etc.

Manuale:
Pentru nivelul pre-intermediate: Business Benchmark
Pentru nivelul intermediate: Business Benchmark Advanced

CURS DE ENGLEZĂ FINANCIARĂ ÎN BUCUREȘTI

La acest curs vom discuta în limba engleză despre tipuri de societăți comerciale, tipuri de finanțare, creditare și facilități de creditare, piețe de capital, acțiuni, obligațiuni, produse derivate, investiții, prezentări, management financiar, indicatori macroeconomici, politici monetare, instituții financiare, tipuri de piețe, elemente de analiză financiară, indicatori financiari, contabilitate financiară, bilanț contabil, active, pasive, balanța de verificare, audit, depreciere și amortizare, tipuri de finanțare, creditare și facilități de creditare, management financiar, management bancar, managementul activelor si pasivelor, riscul în activitatea de creditare, intermediere financiară, management de portofoliu investițional, acțiuni, analiza fundamentală și analiza tehnică etc.

Manual: Professional English in Use Finance

IT IS LEGAL O'CLOCK - CURS DE ENGLEZĂ JURIDICĂ ÎN BUCUREȘTI

La acest curs vom discuta în limba engleză despre tipuri de societăți comerciale, drept comercial, contracte, a respecta un contract, a viola prevederile unui contract, părți contractante, tipuri de contract, negocierea unui contract, proprietate intelectuală, dreptul muncii, contracte de muncă, drepturi de autor, litigii și arbitraj, debitori, creditori, faliment, insolvență, procedura de faliment, a intra in vigoare, a fi valabil din punct de vedere juridic, ipotecă, a ipoteca un bun, procură, împuternicire, împuternicit, răspundere, răspundere limitată, reglementare, a închiria, a lua și a da cu chirie, contract de închiriere etc.

Manual: International Legal English

CURS DE ENGLEZĂ PENTRU MARKETING SI VÂNZĂRI ÎN BUCUREȘTI

La acest curs vom discuta în limba engleză despre concepte de marketing și vânzări, producție, produs, plan de marketing, concepte de planificare strategică și managementul marketingului, analiza SWOT, analiza PESTEL, mixul de marketing, mediul de marketing, brand-ul: identificare, extindere, loialitate, preferință, strategie, valoare, cercetarea pieții, segmentarea și alegerea pietei țintă, poziționare, dezvoltarea și promovarea produselor, strategii de nișă, analize SWOT, marketingul serviciilor, marketing direct, marketing digital, marketing 3.0 și orice strategie poate adăuga valoare produselor tale.

Manuale:
Professional English in use Marketing
Cambridge English for Marketing

TARIFELE PENTRU CURSURILE DE ENGLEZĂ DE SPECIALITATE în București pentru instituții sunt flexibile din punct de vedere al disponibilității noastre de a negocia și colaborări business-to-business. 

CURSURI DE ENGLEZĂ PENTRU AGRIBUSINESS

La acest curs discutăm despre curs de engleză termeni de specialitate pentru agricultură, tipuri de culturi, dăunători și boli, tratamente, tehnologii agricole, legislație, dar și elemente de digital marketing pentru companii care activează în acest domeniu. Programă personalizată. 

Servicii de consultanță în limba engleză pentru companii și persoane fizice.

Te ajutăm să pregătești o prezentare, îți corectăm scrisorile de afaceri, îți sugerăm termenii corecți de engleză de specialitate în documente de afaceri, analize financiare, bilanțuri contabile, contracte, planuri de marketing, site-uri și orice documente în limba engleză. Aceste servicii sunt oferite pe baza unui abonament. Mai multe detalii la 0722.84.10.53.

Workshopuri tematice pentru engleza de specialitate

6 ore de comunicare în limba engleză în domeniul tău de activitate. Te ajutăm cu materiale gratuite, consultanță și umor.

Are you fluent in choosing your English?

Te ajutăm cu un curs de engleză de specialitate în București, dacă ești economist, contabil, broker, analist financiar, auditor, medic, inginer, dacă lucrezi la o bancă, la o companie multinațională sau pentru firma ta. Mai multe informaţii despre desfăşurarea cursurilor îţi oferim pe pagina PROGRAM CURSURI.

Scrie-ne la contact@cursinengleza.ro sau sună la 0722.841.053 şi îţi prezentăm cel mai potrivit curs pentru tine la cel mai bun cost de oportunitate!

Te așteptăm!

Deoarece serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu accesăm și nu colectăm datele dumneavoastră personale. Nu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.