Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Engleza pentru companii

OFERTĂ SPECIALĂ CURSURI CORPORATE

Vă oferim un curs de limba engleză de gratuit (curs de gramatica limbii engleze, curs de proofreading în engleză, curs de creative business writing - curs de e-mail-uri în engleză) împreună cu un curs corporate de engleză de specialitate (engleza pentru afaceri, engleza juridică, engleza financiară și bancară, engleza pentru marketing) 

Detalii la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

VIZIUNE

Să devenim principala sursă de cursuri de limba engleză de specialitate și consultanță în limba engleză pentru companiile din România.

Cum vom face asta?

Prin experiență, profesionalism, prin cursurile noastre unice pe piață (curs intensiv de gramatică, curs intensiv de proofreading, curs de Creative Business Writing și cursul de engleză feroviară) și cu ajutorul bibliotecii noastre digitale creată în 25 de ani de predare. Vă oferim articole, cărți, sinteze de gramatică și orice materiale de studiu care vă sunt folositoare în procesul de învățare al limbii engleze.

Voucher pentru cursurile de pregătire pentru IELTS sau alte examene internaționale!

Începând de anul acesta oferim vouchere pentru angajații din companii care doresc să participe la cursurile de pregătire pentru testul IELTS, sau cursuri de pregătire pentru alte examenele internaționale cum ar fi: BEC (Business English Certificate), ICFE (International Certificate for Financial English), ILEC (International Legal English Certificate).
Acest beneficiu poate fi extins și pentru copiii angajaților, deoarece certificatul IELTS echivalează examenul de bacacaureat.
Informații, detalii și înscrieri la:
📱 0722841053
📧 contact@cursinengleza.ro
📧 englezadeafaceri@gmail.com
📧 startenglish3@gmail.com
FORMULAR DE ÎNSCRIERE
 

CONSULTANȚĂ ÎN LIMBA ENGLEZĂ PENTRU COMPANII

Vreți să profitați de experiența unui profesionist pentru documentele de afaceri și contractele în limba engleză din compania dumneavoastră?

Nu știți cum să explicați în limba engleză unui client “TVA amânat la plată/TVA la încasare”, “casă de marcat fiscală”, “rată de utilitate”,  “economii de scară” (…), activați în domeniul feroviar și trebuie să discutați despre “calibru de ecartament”, “inductor de cale”, activați în agribusiness și trebuie să discutați despre “Prag Economic de Dăunare” în limba engleză, nu știți cum să traduceți “executor judecătoresc”, "prejudiciu", "persoană fizică/juridică", "SRL/PFA",  sau o anumită clauză într-un contract, doriți să negociați un contract în limba engleză, vreți să vă promovați serviciile și doriți să învățați și să aplicați strategii de digital marketing (…)?

Vă oferim răspunsuri la toate întrebările despre termeni de specialitate în limba engleză deoarece am colaborat cu instituții și companii din toate domeniile.

De asemeneaasigurăm corectitudinea contractelor dumneavoastră. Orice contract semnat de comun acord produce efecte. Cum ar fi să nu fi înțeles o clauză din contractul din limba engleză și să fiți obligați să respectați acea clauză?

Aceste servicii vă sunt oferite pe bază de abonament lunar și vă stăm la dispoziție la sediul dumneavoastră și online pe e-mail sau Google Meet/ Zoom/Teams.

Vă așteptăm la contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com.

DESCOPERĂ ENGLEZA ÎN 6 ORE!

"I received your email" or I have received your email"?

La cursul intensiv de gramatica limbii engleze veți învăța să vă exprimați corect în scris și în comunicare directă. Materialele cursului sunt gratuite. Cursul durează 6 ore

Vă oferim cursul intensiv de gramatica limbii engleze la tariful standard de 168 lei de persoană indiferent de numărul de participanți. Organizăm acest curs la sediul companiilor și instituțiilor în intervalul de timp preferat.

CURS UNIC DE ENGLEZĂ FEROVIARĂ

Cursul de engleză feroviară este cel mai complex curs de limba engleză pe care l-am elaborat până acum.

Nu există niciun fel de materiale de curs/manual/broșură.
Am pornit la drum cu un glosar de termeni de specialitate în limba romănă, un glosar de termeni de specialitate în limba engleză, o programă de master în limba engleză.  Am verificat și citit toate site-urile (și blogurile) companiilor care operează în domeniul feroviar din toată lumea. De asemenea, am citit toate informațiile despre The EU Agency for Railways (ERA), Agenția Feroviară Europeană.

După atâta muncă grea, pot spune că m-am îndrăgostit de acest domeniu absolut facinant.
M-au ajutat foarte mult și colaborările de mai mult de 10 ani cu companii din domeniul feroviar care m-au ajutat foarte mult din punct de vedere al studiilor de caz și situațiilor de comunicare în engleză cu persoane din companii internaționale de transport feroviar și de asemenea cursanții mei care colaborează direct cu Agenția Feroviară Europeană (The EU Agency for Railways).

So, I can walk you through the world of rail – a complex system that connects people, cities and countries.

CREATIVE BUSINESS WRITING - "Writing is the beginning of all wealth" 

CREATIVE BUSINESS WRITING este un curs personalizat de limba engleză la care veți învăța să scrieți orice tip de e-mail în limba engleză.
Pornim de la e-mail-uri simple (a thank you letter, a quick note, a memo) și încheiem cursul cu tipuri de scrisori complexe (a cold email, a promotional letter, a cover letter). La cerere, discutăm și despre un newsletter personalizat în limba engleză. Vă ajutăm să scrieți newsletter-e personalizate domeniului și activității companiei dumneavoastră.

Materialele de curs sunt gratuite. Acest curs de engleză de 6 ore este oferit gratuit companiilor care aplică pentru un curs de limba engleză de specialitate (limbaj de afaceri, financiar, juridic, marketing) de lungă durată.

CURS DE ENGLEZĂ CORPORATE PENTRU AFACERI LA SEDIUL COMPANIILOR ȘI INSTITUȚIILOR

Cursul de gramatica limbii engleze vă este oferit gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să corespondați într-un mediu de afaceri, cum să faceți o prezentare și un plan de afaceri, cum să descrieți un grafic în limba engleză (etc..). Programa cursului de engleză pentru afaceri vă este oferită la cerere.

De ce noi?

Pentru că am creat cursuri unice cum ar fi; cursul intensiv de gramatica limbii engleze (6 ore), cursul intensiv de Creative Business Writing (6 ore), cursul intensiv de proofreading în engleză (6 ore), cursul de pregătire pentru un interviu în limba engleză (6 ore) și cursul de copywriting în limba engleză (24 ore). 
Pentru că toate cursurile noastre sunt unice, fiind personalizate în funcție de specificul fiecărei companii în parte.
Pentru că în fiecare an ajutăm sute de persoane din companii multinaționale să se dezvolte profesional la cursurile noastre specializate de limba engleză.
 

CURS CORPORATE DE ENGLEZĂ FINANCIARĂ BUCUREȘTI 

Cursul de gramatica limbii engleze vă este oferit gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să faceți un bilanț contabil în limba engleză, o balanță de verificare, un cont de profit și pierdere, să discutați despre principii contabile, tipuri de companii, active și pasive, bursa de valori, acțiuni, obligațiuni, produse derivate(etc...). Programa cursului de engleză financiară vă este oferită la cerere.

CURS CORPORATE DE MARKETING ÎN ENGLEZĂ BUCUREȘTI 

Cursul de gramatica limbii engleze vă este oferit gratuit dacă doriți să discutați cu noi despre mixul de marketing, analiza SWOT, strategii și planuri de marketing, marketingul serviciilor, mediul de marketing, dezvoltare de produse, branding, ATL (above-the-line), BTL (below-the-line), marketing digital, growth hacking (etc...). Programa cursului de marketing în engleză vă este oferită la cerere.

CURS DE ENGLEZĂ JURIDICĂ BUCUREȘTI 

Cursul de gramatica limbii engleze vă este oferit gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să elaborați orice tip de contract în limba engleză, să negociați clauzele unui contract și să vă reprezentați clienții într-un mediu internațional. Program cursului de engleză juridică vă este oferită la cerere. 

CONTACT - contact@engleza-de-afaceri.ro - englezadeafaceri@gmail.com.

CURS PERSONALIZAT DE LIMBA ENGLEZĂ PENTRU COMPANII

Suntem al treilea loc unde îți dezvolți ideile de afaceri, promovare și comunicare în limba engleză.

Cursurile noastre personalizate de lungă durată (2 luni - TARIF 700 LEI):

și cursurile intensive de limba engleză (6 ore - TARIF 168 LEI):

 • CURS INTENSIV GRAMATICA LIMBII ENGLEZE
 • CURS INTENSIV DE SCRIERE DE TEXTE ÎN LIMBA ENGLEZĂ (e-mail-uri și corespondență de afaceri)
 • CURS INTENSIV DE PROOFREADING ÎN LIMBA ENGLEZĂ
 • CURS INTENSIV DE PREGĂTIRE PENTRU TESTUL IELTS
 • CURS DE PREGĂTIRE PENTRU UN INTERVIU ÎN LIMBA ENGLEZĂ.

oferite la sediul companiilor, firmelor și instituțiilor se organizează la cerere. În acest fel vă puteți alege singuri programul, programa personalizată și colegii.

 • Servicii de audit lingvistic și audit SEO în limba engleză pentru companii.
 • Servicii de SEO copywriting - texte promoționale în limba engleză și texte personalizate și optimizate SEO pentru bloguri și site-uri . Mai multe detalii - www.seocopywriting.ro.

OFERTA DE VARĂ!

 • În perioada iunie-septembrie vă oferim cursul de gramatica limbii engleze gratuit împreună cu un curs de specialitate în limba engleză (limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing), cursuri organizate în cadrul companiilor.
 • Dacă aplicați pentru cursul intensiv de gramatica limbii engleze, acesta vă este oferit la tariful standard de persoană (168 lei), indiferent de numărul de participanți. Organizăm acest curs în cadrul companiilor și instituțiilor.
 • Vă oferim cursul de proofreading gratuit împreună cu un curs de copywriting în limba engleză în București. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina noastră specializată: www.seocopywriting.ro/en/in-house-training.

Dacă aplicați pentru serviciile noastre de SEO copywriting (detalii pe www.seocopywriting.ro), vă oferim un curs de engleză gratuit la sediul dumneavoastră în București.

 • Programele cursurilor sunt personalizate în funcție de obiectivele dumneavoastră.
 • Cursurile se organizează în intervalul de timp solicitat de dumneavoastră.
 • Oferim servicii de audit lingvistic în limba engleză și de asemenea, servicii de audit lingvistic pentru site-ul companiei dumneavoastră.

OFERTA LUNII AUGUST!

Cursul gratuit al lunii august este CURSUL DE PROOFREADING ÎN LIMBA ENGLEZĂ! Mai multe detalii (în română și engleză) găsiți pe pagina noastră specializată: www.seocopywriting.ro/in-house-training.

Vă așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053 - E-mail - englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

Organizează un curs de limba engleză la sediul instituției unde lucrezi în 3 pași:

 • Sună la 0722.841.053 și stabilim o prezentare a serviciilor noastre.
 • Discutăm despre obiectivele și provocările tale în ceea ce privește comunicarea și specializarea în limba engleză.
 • În funcție de acestea elaborăm o programă personalizată și...ne vedem la curs!

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE ȘI CURS DE ENGLEZĂ DE SPECIALITATE PENTRU COMPANII

Pentru companii (București) recomandăm pachetul de curs intensiv de gramatica limbii engleze sau curs de CREATIVE BUSINESS WRITING - gratuit - și un curs de engleză de specialitate - limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing - tarif 700 lei de persoană pentru cursul cu durata de 10 săptămâni. Vă oferim materiale de curs și consultanță gratuite.

De ce noi?

 • pentru că simplificăm și personalizăm orice tip de curs de limba engleză de specialitate.
 • pentru că te ajutăm să vorbești în engleză corect
 • pentru că ne place limba engleză și te ajutăm să-ți placă și ție.
 • deoarece pentru orice problemă (de comunicare) în limba engleză găsim două soluții.

Ce vei învăța la sediul tău?

 • Să vorbești în limba engleză despre aproape orice, să vorbești despre tine și despre pasiunile tale.
 • Să te prezinți cu succes la un interviu, să faci o prezentare în limba engleză, să scrii un e-mail unui client sau unui furnizor. 
 • Să răspunzi la o scrisoare de afaceri, să faci un plan de marketing, să discuți despre un plan de afaceri în engleză. 
 • Să înțelegi clauzele unui contract în engleză, să folosești vocabularul nou de la curs în conversație. 
 • Să nu uiți auxiliarul când vrei să formulezi o întrebare, să folosești corect Present Perfect Tense, să scrii orice tip de text în engleză.
 • Să interacționezi cu furnizorii, clienții și partenerii și  să promovezi un examen internațional cu calificativ maxim.....
 • Obiectivele cursurilor noastre sunt specializarea și comunicarea în limba engleză.

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE 

Cursul intensiv de gramatica limbii engleze durează 6 ore. La acest curs de engleză analizăm în comunicare cele mai importante și dificile aspecte ale gramaticii limbii engleze. Te așteptăm cu drag la cursul de limba engleză care îți va simplifica gramatica și te va ajuta să vorbești fluent și mai ales, corect.

ENGLEZA ÎN COMUNICARE

Acest curs de conversație este interactiv și include întrebări, prezentări, simulări interviuri, discuții, negocieri. Cursul urmează o programă specifică nivelului tău și al colegilor tăi, programă care include și elemente de gramatică și vocabular care se introduc și se analizează în conversatie. Te încurajăm să vorbești numai în limba engleză, să îți dezvolți vocabularul, să înțelegi orice mesaj vorbit sau scris și să te exprimi corect.

PREGĂTIRE PENTRU ATESTATE INTERNAȚIONALE

Organizăm cursuri de pregătire pentru certificatul IELTS, Certificatul Internaţional de Engleză Juridică (ILEC), Certificatul Internațional de Engleză financiară (ICFE) și pentru Certificatul de Engleză pentru Afaceri Cambridge BEC. Toate informatiile sunt pe pagina ENGLEZA PENTRU EXAMENE.

CURS DE LIMBA ENGLEZĂ DE SPECIALITATE

Te ajutăm să stăpânești: engleza de afaceri, engleza pentru marketing şi vânzări, engleza financiar-bancară, engleza juridică, engleza medicală.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina ENGLEZA DE SPECIALITATE.

Cursurile de engleză la sediul instituțiilor se organizează la cerere la orice interval de timp. Cursul de engleză începe imediat după semnarea contractului. 

Servicii de consultanță în limba engleză pentru companii 

Vă ajutăm să pregătiți o prezentare, vă corectăm scrisorile de afaceri, vă sugerăm termenii adecvați și corecți de engleză de specialitate în documente de afaceri, analize financiare, bilanțuri contabile, contracte, planuri de marketing, sloganuri, site-uri și orice document de engleză de specialitate. Aceste servicii sunt oferite pe baza unui abonament. Mai multe detalii la 0722.841.053.

PERSONALIZEAZĂ-ȚI ENGLEZA!

Organizează un curs personalizat de engleză pentru afaceri sau un curs intensiv de gramatica la sediul tău! Sună la 0722.841.053 pentru a stabili o întâlnire.

Tarifele noastre sunt cel mai bun cost de oportunitate pentru compania ta.

Vă așteptăm!

Deoarece serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu accesăm și nu colectăm datele dumneavoastră personale. Nu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.

Pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre, vă invităm pe pagina noastră de FB: www.facebook.com/www.cursinengleza.ro.