Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Engleza pentru companii

OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU COMPANII

Vă oferim un curs de limba engleză de 6 ore gratuit (curs de gramatica limbii engleze, curs de proofreading în engleză, curs de creative business writing) împreună cu un curs de engleză de specialitate (engleza pentru afaceri, engleza juridică, engleza financiară și bancară, engleza pentru marketing). Vă așteptăm cu drag!

Detalii și înscrieri la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

DESCOPERĂ ENGLEZA ÎN 6 ORE!

Dacă sunteți clientul nostru, colegii dumneavoastră participă la cursul intensiv de gramatica limbii engleze din data de 27 ianuarie pentru tariful de 150 de lei. Vă așteptăm cu drag!

OFERTA LUNII SEPTEMBRIE!

"I received your email" or I have received your email"?

La cursul intensiv de gramatica limbii engleze veți învăța cum să folosiți corect timpurile verbale, veți învăța să vă exprimați corect în scris și în comunicare directă. Materialele cursului sunt gratuite. Cursul durează 6 ore

Vă oferim cursul intensiv de gramatica limbii engleze la tariful standard de 168 lei de persoană indiferent de numărul de participanți. Organizăm acest curs la sediul dumneavoastră în intervalul de timp preferat.

Acest curs de engleză vă este oferit gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să corespondați într-un mediu de afaceri, cum să faceți o prezentare și un plan de afaceri, cum să descrieți un grafic în limba engleză (etc..). Programa cursului de engleză pentru afaceri vă este oferită la cerere.

Acest curs de engleză vă este oferit gratuit și dacă doriți să învățați cu noi cum să faceți un bilanț contabil în limba engleză, o balanță de verificare, un cont de profit și pierdere, să discutați despre principii contabile, tipuri de companii, active și pasive, bursa de valori, acțiuni, obligațiuni, produse derivate(etc...). Programa cursului de engleză financiară vă este oferită la cerere.

Acest curs vă este oferit gratuit și dacă doriți să discutați cu noi despre mixul de marketing, analiza SWOT, strategii și planuri de marketing, marketingul serviciilor, mediul de marketing, dezvoltare de produse, branding, ATL (above-the-line), BTL (below-the-line), marketing digital, growth hacking (etc...). Programa cursului de marketing în engleză vă este oferită la cerere.

Acest curs de engleză vă este oferit gratuit dacă doriți să învățați cu noi cum să elaborați orice tip de contract în limba engleză, să negociați clauzele unui contract și să vă reprezentați clienții într-un mediu internațional. Program cursului de engleză juridică vă este oferită la cerere. 

CONTACT - contact@engleza-de-afaceri.ro - englezadeafaceri@gmail.com.

CURS PERSONALIZAT DE LIMBA ENGLEZĂ PENTRU COMPANII

Suntem al treilea loc unde îți dezvolți ideile de afaceri, promovare și comunicare în limba engleză.

Cursurile noastre personalizate de lungă durată (2 luni - TARIF 600 LEI):

și cursurile intensive de limba engleză (6 ore - TARIF 168 LEI):

 • CURS INTENSIV GRAMATICA LIMBII ENGLEZE
 • CURS INTENSIV DE SCRIERE DE TEXTE ÎN LIMBA ENGLEZĂ (e-mail-uri și corespondență de afaceri)
 • CURS INTENSIV DE PROOFREADING ÎN LIMBA ENGLEZĂ
 • CURS INTENSIV DE PREGĂTIRE PENTRU TESTUL IELTS
 • CURS DE PREGĂTIRE PENTRU UN INTERVIU ÎN LIMBA ENGLEZĂ.

oferite la sediul companiilor, firmelor și instituțiilor se organizează la cerere. În acest fel vă puteți alege singuri programul, programa personalizată și colegii.

 • Servicii de audit lingvistic și audit SEO în limba engleză pentru companii.
 • Servicii de SEO copywriting - texte promoționale în limba engleză și texte personalizate și optimizate SEO pentru bloguri și site-uri . Mai multe detalii - www.seocopywriting.ro.

OFERTA DE VARĂ!

În perioada iunie-septembrie vă oferim cursul de gramatica limbii engleze gratuit împreună cu un curs de specialitate în limba engleză (limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing), cursuri organizate în cadrul companiilor.

Dacă aplicați pentru cursul intensiv de gramatica limbii engleze, acesta vă este oferit la tariful standard de persoană (168 lei), indiferent de numărul de participanți. Organizăm acest curs în cadrul companiilor și instituțiilor.

Vă oferim cursul de proofreading gratuit împreună cu un curs de copywriting în limba engleză în București. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina noastră specializată: www.seocopywriting.ro/en/in-house-training.

Dacă aplicați pentru serviciile noastre de SEO copywriting (detalii pe www.seocopywriting.ro), vă oferim un curs de engleză gratuit la sediul dumneavoastră în București.

 • Programele cursurilor sunt personalizate în funcție de obiectivele dumneavoastră.
 • Cursurile se organizează în intervalul de timp solicitat de dumneavoastră.
 • Oferim servicii de audit lingvistic în limba engleză și de asemenea, servicii de audit lingvistic pentru site-ul companiei dumneavoastră.

OFERTA LUNII MAI!

Cursul gratuit al lunii mai este CURSUL DE PROOFREADING ÎN LIMBA ENGLEZĂ! Mai multe detalii (în română și engleză) găsiți pe pagina noastră specializată: www.seocopywriting.ro/in-house-training.

OFERTA LUNII APRILIE!

Cursul gratuit al lunii este CURSUL DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE! În luna aprilie primiți gratuit 6 ore de curs de gramatica limbii engleze împreună cu un curs de limba engleză de specialitate - limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing. Vă așteptăm!

OFERTA LUNII MARTIE!

În luna martie vă oferim CURSUL DE SCRIERI CREATIVE PENTRU AFACERI ÎN LIMBA ENGLEZĂ - CURS CREATIVE BUSINESS WRITING gratuit.

Vă așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053 - E-mail - englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

Organizează un curs de limba engleză la sediul instituției unde lucrezi în 3 pași:

 • Sună la 0722.841.053 și stabilim o prezentare a serviciilor noastre.
 • Discutăm despre obiectivele și provocările tale în ceea ce privește comunicarea și specializarea în limba engleză.
 • În funcție de acestea elaborăm o programă personalizată și...ne vedem la curs!

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE ȘI CURS DE ENGLEZĂ DE SPECIALITATE PENTRU COMPANII

Pentru companii (București) recomandăm pachetul de curs intensiv de gramatica limbii engleze - tarif 150 de lei de persoană (tarif redus de la 168 lei) și un curs de engleză de specialitate - limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing - tarif 600 lei - cu durata de 2 luni. Vă oferim materiale de curs și consultanță gratuite.

De ce noi?

 • pentru că simplificăm și personalizăm orice tip de curs de limba engleză de specialitate.
 • pentru că te ajutăm să vorbești în engleză corect
 • pentru că ne place limba engleză și te ajutăm să-ți placă și ție.
 • deoarece pentru orice problemă (de comunicare) în imba engleză găsim două soluții.

Ce vei învăța la sediul tău?

 • Să vorbești în limba engleză despre aproape orice, să vorbești despre tine și despre pasiunile tale.
 • Să te prezinți cu succes la un interviu, să faci o prezentare în limba engleză, să scrii un e-mail unui client sau unui furnizor. 
 • Să răspunzi la o scrisoare de afaceri, să faci un plan de marketing, să discuți despre un plan de afaceri în engleză. 
 • Să înțelegi clauzele unui contract în engleză, să folosești vocabularul nou de la curs în conversație. 
 • Să nu uiți auxiliarul când vrei să formulezi o întrebare, să folosești corect Present Perfect Tense, să scrii orice tip de text în engleză.
 • Să interacționezi cu furnizorii, clienții și partenerii și  să promovezi un examen internațional cu calificativ maxim.....
 • Obiectivele cursurilor noastre sunt specializarea și comunicarea în limba engleză.

CURS INTENSIV DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE 

Cursul intensiv de gramatica limbii engleze durează 6 ore. La acest curs de engleză analizăm în comunicare cele mai importante și dificile aspecte ale gramaticii limbii engleze. Te așteptăm cu drag la cursul de limba engleză care îți va simplifica gramatica și te va ajuta să vorbești fluent și mai ales, corect.

ENGLEZA ÎN COMUNICARE

Acest curs de conversație este interactiv și include întrebări, prezentări, simulări interviuri, discuții, negocieri. Cursul urmează o programă specifică nivelului tău și al colegilor tăi, programă care include și elemente de gramatică și vocabular care se introduc și se analizează în conversatie. Te încurajăm să vorbești numai în limba engleză, să îți dezvolți vocabularul, să înțelegi orice mesaj vorbit sau scris și să te exprimi corect.

PREGĂTIRE PENTRU ATESTATE INTERNAȚIONALE

Organizăm cursuri de pregătire pentru certificatul IELTS, Certificatul Internaţional de Engleză Juridică (ILEC), Certificatul Internațional de Engleză financiară (ICFE) și pentru Certificatul de Engleză pentru Afaceri Cambridge BEC. Toate informatiile sunt pe pagina ENGLEZA PENTRU EXAMENE.

CURS DE LIMBA ENGLEZĂ DE SPECIALITATE

Te ajutăm să stăpânești: engleza de afaceri, engleza pentru marketing şi vânzări, engleza financiar-bancară, engleza juridică, engleza medicală.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina ENGLEZA DE SPECIALITATE.

Cursurile de engleză la sediul instituțiilor se organizează la cerere la orice interval de timp. Cursul de engleză începe imediat după semnarea contractului. Oferim curs demonstrativ de limba engleză gratuit la sediul tău la care pot participa colegii și reprezentanții companiei tale.

Servicii de consultanță în limba engleză pentru companii 

Vă ajutăm să pregătiți o prezentare, vă corectăm scrisorile de afaceri, vă sugerăm termenii adecvați și corecți de engleză de specialitate în documente de afaceri, analize financiare, bilanțuri contabile, contracte, planuri de marketing, sloganuri, site-uri și orice document de engleză de specialitate de dificultate mare. Aceste servicii sunt oferite pe baza unui abonament. Mai multe detalii la 0722.841.053.

PERSONALIZEAZĂ-ȚI ENGLEZA!

Organizează un curs personalizat de engleză pentru afaceri sau un curs intensiv de gramatica la sediul tău! Sună la 0722.841.053 pentru a stabili o întâlnire.

Tarifele noastre sunt cel mai bun cost de oportunitate pentru compania ta.

Vă așteptăm!