Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Traduceri engleză & Copywriting

Texte unice în limba engleză

"Sunt doar cuvinte, însă doar cuvinte am pentru a-ți fura inima".

Folosim cuvinte în limba engleză pe care le îmbinăm cu atenție în programele pentru cursuri de pregătire pentru certificate internaționalecursuri de limba engleză pentru limbaje de specialitate, cursuri intensive de gramatica limbii engleze, cursuri de copywriting și de creative writing.

Așa cum scriam pe blogul nostru, în fiecare zi, cu ajutorul cuvintelor pe care le-am deprins în 20 de ani de educație și experiență, îți reduc nesiguranța la o prezentare în limba engleză, la un interviu, la o întâlnire de afaceri in person sau online, sau în orice situație simplă sau complexă de comunicare în altă limbă decât limba română. Iar prin serviciile de transcreație îți facem povestea să lucească...

De ce eu (noi)?

  • Pentru că sunt licențiată în Limbi și Literaturi Străine și am finalizat și studii economice, ceea ce mă familiarizează cu multe domenii: literatură, poezie, teatru, arte, economie, finanțe, contabilitate, management, marketing și domeniu juridic.
  • Pentru că sunt autor de limba engleză publicat de SUDDEN DENOUEMENT Publishing (Houston, USA)*.
  • Pentru că te povestesc într-o singură pagină pe care desenez cu cuvinte cheie ceea ce este important pentru tine, Ce faci, De ce faci, Cum faci, Unde și Pentru cine faci ceea ce te definește: Produsul tău.
  • Pentru că te povestim în cuvinte care vând!
  • Pentru că cererea de cuvinte bune nu are limite, iar o declarație de misiune este una din poveștile care plutesc în jurul nostru, alcătuită din cuvinte potrivite care vând produse sau "fură inimi".
  • Pentru că articolele mele în limba engleză sunt citite de milioane de oameni din întreaga lume.

OFERIM SERVICII DE TRADUCERE ȘI TRANSCREAȚIE DIN LIMBA ROMĂNĂ ÎN LIMBA ENGLEZĂ ȘI DIN LIMBA ENGLEZĂ ÎN ROMÂNĂ. 

Misiune

Misiunea noastră este să găsim cuvintele cheie potrivite pentru a servi doi stăpâni, clienții tăi care-ți vor iubi produsele, și motoarele de căutare care-ți vor iubi site-ul și-l vor face să urce pe prima pagină Google.

  • Am tradus contracte, legi, situaţii financiare, bilanţuri contabile, analize financiare, planuri de afaceri, planuri de marketing, pagini web, pliante, broşuri, manuale de utilizare, sloganuri..etc.
  • Am scris conținut unic pentru pagini web, landing pages, bloguri, prezentări, pliante în română sau engleză.
  • Soluțiile mele de SEO copywriting sunt unice și mereu în concordanță cu ultimele schimbări în algoritmul de căutare Google (Panda 4.1, din septembrie 2014 & Hummingbird ) care penalizează site-urile slabe calitativ sau cu conținut copiat sau duplicat.
  • Oferim și soluții de marketing digital și promovare pe blog.seocopywriting.ro

Sunt profesor de engleză pentru afaceri, engleză financiară, engleză juridică, engleza pentru marketing, engleza pentru agribusiness, engleza feroviară, cu experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea de programe și cursuri personalizate și specializate pentru companii și instituții.

Autor contributor – Sudden Denouement Literary Collective (Suddendenouement.com) și Mytrendingstories.com.
Coautor – Anthology Volume I: Writings from the Sudden Denouement Literary Collective.

Hire me și "așteaptă-te ca imprevizibilul să-ți sară din pagină!"

www.seocopywriting.ro - We write stories that unite - two people, two dreams, two companies at a time.

Contact

Sună la 0722.841.053 și discutăm despre cuvinte

*Aș dori să anunț cu plăcere că Antologia Sudden Denouement la care am contribuit cu 5 poezii (What Can I Give You?, Venusberg, Melt, Greenen Parlor, Songs of Spring) este disponibilă pe Amazon.com and Amazon.com.uk.

"If your expectation is a slim volume of precise poems according to a clever little theme, you’ll be deeply disappointed by SD’s offering. Poetry at SD isn’t nice and tidy, it isn’t precise or easily categorized, nor does it intend to leave you peaceful.
As Iulia Halatz says in her poem What Can I Give You? “Not by blindness / we can reorder colors / but by the painting of a soul.”
There is absolutely nothing here that is calm or apologetic, nor will any writer be careful with your sensibilities and spare you the brunt of their truth.​" - Candice Louisa Daquin

A doua antologie la care am partucipat în calitate de co-author este Darker Objects

Deoarece serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu accesăm și nu colectăm datele dumneavoastră personale. Nu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.