Contact rapid

Oferte și noutăţi

Staţi la curent cu noile oferte!
Acordăm lunar reduceri de preţ sau diverse servicii gratuite astfel încât învăţarea limbii engleze să fie cât mai accesibilă...
AFLĂ MAI MULT

Traduceri engleză & Copywriting

Texte unice în limba engleză

"Sunt doar cuvinte, însă doar cuvinte am pentru a-ți fura inima".

Folosim cuvinte în limba engleză pe care le îmbinăm cu atenție în programele pentru cursuri de pregătire pentru certificate internaționalecursuri de limba engleză pentru limbaje de specialitate, cursuri intensive de gramatica limbii engleze, cursuri de copywriting și de creative writing.

Așa cum scriam pe blogul nostru, în fiecare zi, cu ajutorul cuvintelor pe care le-am deprins în 20 de ani de educație și experiență, îți reduc nesiguranța la o prezentare în limba engleză, la un interviu, la o întâlnire de afaceri in person sau online, sau în orice situație simplă sau complexă de comunicare în altă limbă decât limba română. Iar prin serviciile de transcreație, îți facem povestea să lucească...

De ce eu (noi)?

  • Pentru că sunt licențiată în Limbi și Literaturi Străine și am finalizat și studii economice, ceea ce mă familiarizează cu multe domenii: literatură, poezie, teatru, arte, economie, finanțe, contabilitate, management, marketing și domeniu juridic.
  • Pentru că te povestesc într-o singură pagină pe care desenez cu cuvinte cheie ceea ce este important pentru tine (Ce faci, De ce faci, Cum faci, Unde și Pentru cine faci ceea ce te definește). Produsul tău.
  • Pentru că scriem texte unice.
  • Pentru că cererea de cuvinte bune nu are limite, iar o declarație de misiune este una din poveștile care plutesc în jurul nostru, alcătuită din cuvinte potrivite care vând produse sau "fură inimi".

Misiune

Misiunea noastră este să găsim cuvintele cheie potrivite pentru a servi doi stăpâni, clienții tăi care-ți vor iubi produsele, și motoarele de căutare care-ți vor iubi site-ul și-l vor face să urce pe prima pagină Google.

  • Am tradus contracte, legi, situaţii financiare, bilanţuri contabile, analize financiare, planuri de afaceri, planuri de marketing, pagini web, pliante, broşuri, manuale de utilizare, sloganuri..etc.
  • Am scris conținut unic pentru pagini web, landing pages, bloguri, prezentări, pliante în română sau engleză.
  • Soluțiile mele de SEO copywriting sunt unice și mereu în concordanță cu ultimele schimbări în algoritmul de căutare Google (Panda 4.1, din septembrie 2014 & Hummingbird) care penalizează site-urile slabe calitativ sau cu conținut copiat sau duplicat.

Hire me și "așteaptă-te ca imprevizibilul să-ți sară din pagină!"

www.seocopywriting.ro - We write stories that unite - two people, two dreams, two companies at a time.

Contact

Sună la 0722.841.053 și discutăm despre cuvinte